Ovaj poziv teško se može odbiti :D :D

 

U razred na čas engleskog jezika dolazi direktor škole i sjedne među učenike… Mlada i veoma zgodna nastavnica napiše na tabli rečenicu na engleskom i upita: -Ko može ovo da prevede? Tišina… Perica digne dva prsta. – OK Perice, kaži! – Koje dobro dupe ima, to bi trebalo nag**iti. – Naravno, od tebe se drugo i nije moglo očekivati. Smjesta se spremi i kući! -Oprostite, gospodine direktore zbog ovog incidenta. Perica sprema torbu i usput kaže direktoru: – A ti, pederu – ne šapći ako ne znaš engleski!

Vozi Mujo motor kroz čaršiju i prolazi pored jednog kafića: -IMAA LIII KOOO OVAAAKAAV MOOTOOR??? Poslije pet minuta opet prolazi… – LIII KOOO OOOVAAAAKKAAAAVVV MOOOTOOOOORRRR??? I to se ponavlja svakih pet minuta. Dosadilo ljudima, misle Mujo ih provocira i odluče da kažu da imaju isti motor. Nailazi ponovo Mujo i pita isto: IMAAA LIII KOO OOOOOVAAAKAAV MOOOTOOOORR?! Iz kafića se javlja jedan gost: -IMAM JA! -PAAA GDJEEEEEEEE SEEEEEE BOOLAANNN GAAAAAAASIIIIIIII?!

Doveo Crnogorac ženu da se porodi. U toku porođaja Crnogorac padne u nesvijest, drugi put, treći put. Iznesu ga iz rodilišta i poslije pola sata budi ga babica i kaže mu: –Čestitam, postali ste otac! –Šta je? – pita Crnogorac –Žensko. –Uf… Dobro je, Oca joj je**m da se ne muči ovako k’o ja.

Autobus pun žena putuje na izlet. Zaustavljaju se da naprave pauzu kad odjednom grupa kriminalaca uleti u autobus.Jedan od njih kaže: -Sada ćemo da vam uznemo sav nakit i novac što imate. Javlja se jedna baba: -Zar i meni? -Ne seri baba rekao sam sve! Glavni: -A sada sve skinite gaćice. Baba će: -Zar i ja? – Ne seri više baba rekao sam sve.! -A sada ćemo sve da vas je**mo. Jedna žena kaže: -Pa zar i babu? A baba će: -Ne seri mala, rekao je sve!!!

Mujo i Fata imali puno djece, ali su već svi bili odrasli. Jedan dan, pitali oni Muju mogu li oni dobiti brata. – Zašto, – upita Mujo. – Da se igramo sa njim, – odgovoriše djeca. Mujo i Fata  ispunili djeci želju, i dijete postade ubrzo razonoda za sve. Međutim jedan dan utrčaše djeca u kuću plačući: – Babo, upao mali u bunar kada smo se igrali!! – E jebi ga, jes’ vam dugo i trajo- odgovori hladno Mujo.

Muji dosadno, nema šta gledati na TV, pa odluči se za DVD. A njegova Fata u kuhinji sprema ručak. Gleda Mujo DVD kad odjednom počinje da se dere: NEEEEE, BUDALOOO!!! ŠTA RADIŠŠŠŠ!!! Dolazi Fata iz kuhinje i pita ga: Šta je bilo dragi, sto se dereš? Mujo joj tužno kaže: Ma bona Fato, gledam naše vjenčanje..