Ova Njemačka je zakon, a jezik baš lagan :D :D :D

Mangupi zavidni Đoletu što ima bembaru pa žele da mu ga unište… -Ej, Đole, upravo smo ti demolirali bembaru, se ne ljutiš? -Ma ne, opušteno. -Stvarno? Što, tatin sin, kupi tata novog? -Ma jok, nego, ovaj mi stvarno ne treba. -Aha, i ne smeta ti da ja sam otkinem retrovizor? -Uopšte. -Op, op, ispade mi palica, ijaoo pravo na šajbnu. To će baš da košta, a? -J’b’ga. -Hajde ti počni da kukaš da te ne bi olešio sad, jasno? -Što da kukam? Moja bembara je kod majstora, kočnica se pokvarila. Ovo je direktorov auto.

Mali Muj’ca je želio da proba seks prvi put sa kondomom, imao je 17 godina . Otišao je da kupi kutiju kondoma u apoteci.Lijepa apotekarka dala mu je pakovanje kondoma i pitala da li zna kako se koristi? Muj’ca: -Ne, ovo mi je prvi put. Apotekarka je otvorila pakovanje, uzela jedan otvorila i navukla ga na palac. Ona ga je upozorila da se uvjeri da je čvrst i zategnut. Muj’ca je gledao apotekarku zbunjeno. Tada je apotekarka odlučila, pogledala je okolo sebe i utvrdila da su sami . Samo malo, rekla je i otišla zaključati apoteku. Uzela ga je za ruku i odvela u kancelariju, otkopčala je mantil i skinula ga ….zatim majicu, pa grudnjak i upitala ga: Da li te ovo uzbuđuje ? Muj’ca je i dalje bio zbunjen. Apotekarka ga je privukla sebi i rekla mu: -Pa hajde, nemamo mnogo vremena. Muj’ca se brzo skinuo i…. . Bilo je tako lijepo, ali nažalost, mlad i neiskusan nije dugo izdržao i brzo je bio gotov. Pogledala ga je nezadovoljna i pitala ga: -Da li si stavio kondom?? Naravno da jesam,ponosno je rekao Muj’ca i pokazao joj palac na kome je bio kondom…

Mlada, tek udata žena, trudi se ko konj da se dopadne celoj njegovoj familiji i još se trudi i da se On dopadne njenoj. Te kuvaj ribaj glancaj, te budi ljubazna i kad si preumorna, prezaposlena, prezadužena…te se smeškaj, jebote bore iskaču od keženja svima…te i decu da odgajaš da im se svidi kako odgajaš. Mešaju se svi i u dojenje i u oblačenje..dok jednom ne shvatiš da je život samo jedan i samo tvoj. Zašto bismo se morali svideti svakom? To je ionako nemoguće. I brate ne znam da li je uopšte bitno da se svidiš ako se vas dvoje volite. Ljubav je bitna. Čuvajte je. Ostali – voljno!

U firmi telefon nesprestano zvoni, javlja se radnik i čuje: Ljutiti glas: – Halo, pa šta je ovo, zašto se niko ne javlja kada ja zovem?! Radnik: – A jebote, šta hoćeš čovječe?. U gužvi smo! Još ljući glas: – Znaš li ti s kim razgovaraš?! Ovde tvoj direktor!!! Radnik: – A znaš li ti s kim razgovaraš? Direktor: – Nemam pojma?! Radnik: – Ma m’rš konju dosadni!!! … I spusti slušalicu….