Otjerali ga iz restorana jer je beskućnik a onda se pojavio… (Video)

Korisnik YouTube kanala JoshPalerLin uradio je jedan zanimljiv eksperiment i prikazao kako ljudi reaguju kada ste obučeni kao beskućnik i šta se dešava kada se pojavite sa skupocjenim automobilom.

Pogledajte video i evojoš jedan dokaz u kakvom nepravednom svijetu živimo

 

Svadba, puna kafana svatova,vesele se svatovi. Sjede tako mladenci, kumovi, roditelji, prijatelji… a u ćosku sjedi Zemunac pijan ko zemlja. Odjednom Zemunac poče praviti probleme i poče da se dere: -Mlada ajde da mi pu*iš ku**c”, muzika prestane svi gledaju a on opet: -Ajde mlada da mi ga pop**iš”. U tom momentu skoče mladoženja, brača, rođaci i svi krenu da ga izlome, a on se dere: -Ma ne vi bre mamu vam  j*b*m  nego mlada…

Pita učiteljica djecu ko zna reči jednu prostu rečenicu? Perica diže ruku. Učiteljica: -Perice, kaži jednu prostu rečenicu. Perica; -Milan jede go*na! Učiteljica: – Jao Perice to je nepristojno. Treba da kažeš prostu, a ne prostačku rečenicu! Perica: -Dobro učiteljice jel’ može ovako: Jovica jede pitu? Učiteljica: -Bravo Perice. A sad kaži zašto je ova rečenica prosta? Perica: -Pa zato što je pita od go*ana!!!

Vozim se jutros na posao i imam šta da vidim, u traci pored mene žena vozi nov Focus, piči preko 80, a nos joj u retrovizoru – šminka se!?? Vratim pogled na put, al’ djavola žena vec napola prešla u moju traku ali – ne prestaje da se šminka! Živ se isprepadam ispadne mi mašinica za brijanje na baterije i padne na burek koji mi bio na drugom sedištu, pa se sve zajedno otkotrlja na pod! Pokusam kolenima da ispravim volan, al’ ispustim mobilni koji padne pravo u kafu koja mi je bila medju nogama. Ošurim tako sebi i ja*a i kobasicu, plus mi crkne mobilni i prekinem važan razgovor!!! `Bem ti žene vozače…

Dolazi Perica iz škole i cijelo vrijeme razmišlja o dijalogu i monologu što im je učiteljica objašnjavala. Mađutim, Perica neke stari nije skont’o pa veli u sebi-Imam ja tatu on će meni to dobro sve pojasniti. Ulazi u kuću i onako s vrata upita oca: -Tata, šta je dijalog? Sine, to je razgovor između mame i mene. -A šta je monolog? -Isto, sine.