Otišao Mujo u znanstvenike :D :D :D

Ispitivao Mujo muhu pa joj otkine jednu nogu i reče: • Leti, muho! Muha polete,

on joj otkine drugu nogu i opet reče: • Leti, muho! Muha opet polete. Mujo uzme muhu pa joj otkine sve noge i opet reče: • Leti, muho! Muha, naravno, opet poleti. Mujo joj otkine jedno krilo i vikne: • Leti, muho! Muha ništa, Mujo joj opet: • Leti, muho! Muha jedva poleti. Mujo joj na kraju otkine i drugo krilo pa reče: • Leti, muho, leti, muho, leti, muho… – pa na kraju drekne: LETI, MUHO!!! Muha ni makac. Mujo uze zapisnik i počne da piše: “Kada muhi otkinete noge i krila ona ne čuje”.

 

Došao Mujo iz Njemačke na godišnji odmor i donio pun kofer poklona.  Fata u koferu pronađe i nešto malo crno, duguljasto, sa malim ekranom.  -Mujo, a što ti je ovo malo crno? -upita Fata.  -To ti je ženo, mobilni telefon.
-A što je to mobilni telefon?  -Pričekaj malo, pa ću ti objasniti. Prvo mi napuni kadu toplom vodom i pjenom.
Fata uradi kao što joj je rečeno.  Mujo uze mobilni, ode u kupaonicu, uvali se u kadu, pa poče birati broj.  U dnevnom boravku zazvoni telefon i Fata se javi: -Halo!  -Fato dušo, dođi da mi opereš leđa, a onda ćemo 2 sata voditi ljubav!
A Fata će na to: – MA NE MOGU SADA, DOŠLA ONA MOJA BUDALA IZ NJEMAČKE

Sjedim u miru u WC-u i obavljam “posao”, kad začujem pitanje iz susjednog WC-a: – Hej, kako si?  Nisam baš tip koji razgovara u muškom WC-u i ne znam šta mi bi da sam odgovorio:  – Odlično sam!  Uslijedilo je sledeće pitanje:
– Šta radiš?  Kakvo li je to pitanje? U trenutku mi je bilo dosta čudno, pa sam odgovorio:  – Dakle, mislim da radim isto što i ti.  Pokušao sam da požurim sa poslom, kad začuh sledeće pitanje:  – Mogu li doć kod tebe?  OK, ovo pitanje mi je bilo baš previše čudno, ali pokušao sam da ostanem ljubazan. Zato sam odgovorio:  – Ne, trenutno sam stvarno zauzet!  Zatim ga čuh kako reče:  -Čuj, nazvaću te ponovo malo kasnije. Neki idiot sjedi pored mene i odgovara na moja pitanja!

Vozi Mujo nov bicikl, a Suljo se cudi otkud Muji bicikl nema pare u dzepu!? Te upita Suljo Muju:  – Otkud ti biciklo, Mujo??  -E moj Suljo da ti ispricam otkud mi. Ide Fata drumom i vozi biciklo, stade pa mi rece:  -Hoces li Mujo da te provozam?  -Jasta cu bona, ja njoj.  I ja sjednem na gelender, a Fata vozi do sume. Mi u sumu kad Fata skine bluzu, a ja kosulju  Fata skinu suknju ja pantalone. I osdadosmo goli. A, Fata ce meni: -Uzmi Mujo, sta ti srcu drago! A, ja moj Suljo uzeo sto mi je srcu drago!!!

Došla mlada devojka na letovanje kod babe na selo. Ujutru je zatekne baba kako spava gola:  – Ijuuu, crno dete, zašto spavaš gola?  – Nisam ja gola baba, nego je to moderna spavaćica.  Skine se uveče baba gola i legne da spava. Ulazi deda:  – Šta je sa tobom, babo, što spavaš gola? – Nisam ja gola, deda, nego je to moderna spavaćica.  – A zašto je onda ne ispeglaš malo?