“Otac nam je svima za Božić kupio DNK test, a to je SRUŠILO našu porodicu u jednoj sekundi.

Čak je i moja majka bila ŠOKIRANA rezultati – ovo niko nije očekivao “

Danas nije neuobičajeno da korisnici društvenih mreža dele svoja životna iskustva sa celim svetom, pa čak i lične tragedije ili mračne porodične tajne.

U duhu tog trenda postupila je i blogerka Ket MekDonald koja je nedavno progovorila o šokantnom otkriću koje preti da razruši njenu porodicu.

 

Ket je mračnu porodičnu tajnu otkrila celom svetu

 

Naime, ona je podelila snimak koji je ubrzo postao viralan – pogledao je gotovo 4 miliona ljudi, au kome priča kako je božićni poklon njenog oca promenio svima život iz korena.

Naime, on je cijeloj obitelji poklonio DNK test koji između ostalog otkriva i etničke grupe i geografske regije iz kojih potičete.

Nakon što je Ket uradila test ispostavilo se da je 75 posto Norvežanina, te da je ostatak porekla nemačko i britansko, a da od irskog nema ni traga.

“Ceo život sam se predstavljala kao Irkinja, jer se prezivam MekDonald i kosa mi je prokleto svetlocrvena”,  rekla je i dodala da je nazvala oca i rekla mu:

“Pogodi šta? Ja uopće nisam Irkinja”.

Na naknadnom testiranju ispostavilo se da ona ima 100-postotno DNK podudaranje s jednim muškarcem, ali da to nije njezin otac.

“Odmah sam kontaktirao mamu i dvije tetke, i sve, uključujući i moju majku, bili su potrešeni i šokirani, ali čak i moj otac je prepoznat to ime”,

rekla je ova blogerka i dodala da je riječ o starom porodičnom prijatelju.

“Želim da kažem da sam zahvalan životu koji su mi pružili roditelji, ali mirišem s * anje sada” , kazala je, pa istaknula da je proguglala tog čovjeka i da je on milijarder i

direktor jedne kompanije.

Dodala je i kako je odbio da se nađe sa njom nakon što je čuo kako se zove. Na kraju pročitajte sapunice rekla je da planira da istraži detaljno celu priču, te da dođete do istine.

PRIČA DRUGA

Dečku za rođendan poklonila DNK TEST: Kada su stigli rezultati, saznao je GORKU ISTINU o svom životu, a nju sad cela njegova porodica MRZI.

Kako je objašnjeno na forumu, njenog dečka oduvek zanima njegovo porijeklo i porodično stablo. Intrigiralo ga je da li je njegovo prezime povezano sa nekim plemičkim porodicama.

Međutim, kada je dobio rezultate, saznao je više nego što je željezo. Šta li je to test pokazao? Njegov DNK poklapa se sa dvoje ljudi u kasnim tinejdžerskim godinama i

ranim dvadesetim – pa bi oni mogli da budu njegova polubraća, piše “Indeks hr”.

“Javio im se, malo analizira i ispostavilo se da su njihov otac i njegova majka išli zajedno na fakultet. Videli su se nakon toga, ali s vremenom je komunikacija nestala.

Moj dečko je sumnjivo nalikovao tom čojeku, ai vrijeme druženja se poklapa.

Nenamerno sam dečku otkrio da je njegova mama varala njegovog oca sa tim čovjekom i da muškarac za kojeg je bio život mislio da mu je biološki otac

uopće nije u srodstvu sa njim. Njegovi roditelji se sada razvode “ , rekla je.

I dok je njegova porodica oštro kritizirana zbog toga, na forumu je brane: “Nisi ti kriva, istina uvjek ispliva”, “Kako je to tvoja krivica? Da, bolje je živjeti u neznanju,

ali majka je ta koja je lagala i godinama skrivala istinu.