Osvetu, tešku osvetu spremam!!!

Planiram da se osvetim decku na najgori način. Ubio me je u pojam, napravio jadnicu od mene,

koju jedna njegova rec moze da unisti, koja ga moli da ne ide, koja ne zna da ga odbije. Upala sam u depresiju, a sama sam bez igde ikoga. Njemu sam dala sve. Kriva sam sto sam dala na sebe. Udario me i gurao, zbog jako glupih razloga i svoje nervoze, govorio mi je da crknem sama, da sam seljanka, kurva, spustao me pred drustvom i slicna ponizavanja. Mislim da me i vara. On je prelepi manipulator koga svi vole, a ja… Postala sam senka sebe. Nekad najcistija ljubav se pretvorila u pakao i oboje smo krivi, ali on igra prljavo, sto cu i ja da usavrsim u narednim mesecima. Ako ga oteram plasim se da ce mi napraviti pakao od zivota sa snimcima i nekim stvarima koje zna o meni, zato moram da odigram ovo pametno. Osveta je otrovna i teska, ali da bih sebe spasila moram da ga izigram kao sto je i on mene, samo tako cu povratiti samopostovanje i samopouzdanje…

 

Odluči Mujo da pročita koju knjigu, ko ćuo on da se postaje obrazovan i pametan od čitanja knjiga. Dolazi u biblioteku, učlanjuje se i kaže mu radnica: -Izvolite, na ovom stolu imate dosta knjiga pa jednu sebi odaberite. Radnica nije obraćala pažnju više na Muju, Mujo uze knjigu i odlazi. Nakon dva dana Mujo iznerviran dolazi u biblioteku: – Mlada damo, vraćam ti ovu knjižurinu, nije nizašta, previše bona likova, a nigdje ni radnje ni zapleta!!! Radnica pogleda knjigu pa mu kaže : A ti si nam znači uzeo telefonski imenik!

Ja ko budala poslušam svoju ženu i odemo na izložbu rasplodnih goveda. Kod prvog boxa je pisalo na tabli: -OVAJ bik je oplodio 50 puta prošle godine. Moja žena me podbode lagano u rebra, nasmija se i kaže: -On je seksao 50 PUTA prošle godine, a ti??? …Idemo dalje, kad na drugoj tabli piše: -OVAJ bik je oplodio 150 PUTA prošle godine. Moja žena me bolje udari i rece: -WOW, to je više od dva puta sedmično! Možeš mnogo nauciti od njega, i nasmija se cinično. Mi idemo do treceg boxa kad tamo tabla na kojoj piše velikim slovima: -OVAJ bik je oplodio 365 PUTA prošle godine. Moja žena je bila tako uzbuđena da sam dobro osjetio vrh njenog lakta  na svojim rebrima. Ona mi kaže: -Dragi, to je jednom dnevno. Mogao bi STVARNO naučiti nešto od ovog. Pogledam je i kažem joj: -Idi kod njega i pitaj ga da li je sve to radio s ISTOM KRAVOM.

Dolazi Mujo u trgovinu za kućne ljubimce i gleda on po policama, gleda, hoda unaokolo zbunjenog izraza, pa ga prodavač upita: – Mogu’l pomoć’, što treba? Mujo klimne: – Sprej protiv buha … Prodavač ga upita: – Za pse il’ mačke? Mujo ga zbunjeno pogleda: – Jok, bolan, za buhe, jesam ti već rek’o?

Doselio Momo u Ameriku. U bilo koju kafanu da je ušao ćuo bi kako ljudi pričaju o jahanju na talasima. Da bi i on imao o čemu pričati odluči da nauči jahat na talasima. Kupi dasku ode do egele i kupi konja…Poslije desetak dana sretne druga Jovicu i požali mu se: -Znaš drug, jahanje na talasima mi se uopšte ne sviđa! Jovica iznenađen pa mu kaže: -Zašto? Ma šuti, prokleti konj nikako nije hteo da uđe u vodu!