Organsko je najbolje :D :D

Lala redovno putuje na autobuskoj liniji i svaki dan kupuje po dvije karte. Čudno to kondukteru pa ga jedan dan upita: -Izvinite, svaki dan putujete sami i kupujete po dvije karte, zašto? Lala mu smireno odgovori: – Ta znate, moglo bi se desiti da jednu izgubim i šta ću onda? – A šta ako izgubite obe karte? Lala: – A, pa imam ja i mjesečnu!

Svidjela se mladom policajcu prsata plavuša. ne zna kako da krene sa udvaranjem, pa je upita: -A, jel’ gdje ti živiš? Plavuša vidi s kim ima posla, pa će kratko: -U bloku pet!!! A policajac će veselo: -A, znam to je ona velika sveska bez linija!!!

Plavuše rade kao vozači kamiona u nekoj bezveznoj firmi. Njima vjerovatno zadnji dan su vozili teret na doznačenu adresu, i onako dok su tračale i pričale gluposti dolaze do podvožnjaka, a ispred stoji velik znak za dozvoljenu visinu vozila. Plavuša koja je trenutno vozila kamion upita drugu: -Šta sada da radimo piše 3,80 a kamion nam je visok 4,20??? Druga plavuša pogleda lijevo, desno pa će: -A vidiš li ti igdje policiju? -Ne, ne vidim!!! -Pa vozi onda glupačo jedna…