Oprostio sam se od svoje gazdarice na najbolji način :D

Vracao sam kljuceve od stana u kome sam boravio nekoliko meseci svojoj komsinici ona je inace glavna….

u zgradi sto se tice izdavanja stanova i svako se njoj mora obratiti svih tih nekoliko meseci uvek smo bili na cao, cao i nista vise ali ovog puta kada sam joj vracao kljuceve pozvao sam je u kaficu na pice kako bi se ispricali malo razgovarali smo nekoliko minuta a zatim ona je otisla jer je imala posla poslao sam joj zahtev za prijateljstvo na facebook prihvatila me odmah i krenuli sa dopisivanjem kako nam je zao sto se ranije nismo upoznali i nasli priliku da popricamo pa sam je pozvao da dodje kod mene kuci gde sam se vratio nakon sto sam napustio stan dosla je sutradan caskali smo malo a zatim sam krenuo da joj dodirujem kosu ona se smeskala i nastavljala da razgovara sa mnom poljubio sam je a ona mi uzvratila u poljupcima onako strastveno smo krenuli da se skidamo okrenuo sam je na doggy still i stavio joj ga u drugi razred vrisnula je ali joj se veoma dopalo a meni je to bio san od kako sam je prvi put video-Videoteka-

 

Bila sam siromašno dete, gladovala da bih završila fakultet i radila svakakve poslove. Jedan od tih poslova je bilo spremanje i čišćenje kuće jednom starijem gospodinu. Bio je sam, bez ikoga. Fino se ponasao prema meni, uvek mi pomogao… jednom sam ga zatekla kod masine za pranje vesa kako se samozadovoljava, mirisao je moj donji ves… sreća! nije me cuo da sam ga posmatrala… izasla sam bez traga i glasa… Kada sam završila fakultel, neočekivano mi je našao posao iz snova, u struci i Beogradu. Sada, sa svojih 29 godina sam ostvarena žena, na visokoj funkciji, dama. Od siromašne i neugledne devojčice nije ostala ni senka. On je nedavno preminuo i ostavio mi sve što je imao. Sada sam i milionerka. Uspela sam, zahvaljujući dobroti čoveka kome je samo trebalo malo pažnje.

Iako imam na fb-u sliku sa suprugom i iako mi piše da sam u braku opet se uvek neki lik nadje da mi dosadjuje i pošalje sliku ku*ca. Suprug sedi pored mene i kažem da nisam zainteresovana a oni nastavljaju muvanje i pričaju sami sa sobom, šalju slike…Do sada sam morala da ih blokiram, kad suprug ode kod prijatelja ja ih odblokiram i tražim da mi šalju slike, ne znam jednostavno nauživam se tih sata kada suprug nije tu. Nedostaje mi moja mladost kada sam se provodila s momcima, spavala sa njima… ne znam kako sam se vremenom pomirila da toga više nema. Zbog muža morala sam da pobrišem i blokiram milion likova i posvadjala sam se sa par kolega. Ne izgledam prosecno svesna sam toga, ali ne razumem kako moj muz misli da budem samo njegova?

Kako sam upoznao ljubav svog života! …Već dugo sam lajkovao jednu malu..Imala dugačke statuse, kratku pamet, čaroban profil i zgodnu sliku. Primetio sam da ni ona nije ravnodušna.Vrlo često mi kaže kako voli moj dugački.. spisak prijatelja, ili kako mi je dobar najnoviji link… I izašli smo par puta..Na Chat..Znate, to vam je ono mjesto, desno od profil slike, prekoputa  aplikacija..Moram priznati da sam bio oduševljen..Istina, pričamo različitim jezicima, ali ljubav ne poznaje barijere. Počeo sam da učim..U početku su mi teško išli nepravilni glagoli BTW, WTF, OMG…ali zato briljiram sa LOL, BWE i XEXE… Vremenom je i ona mene počela da lajkuje…Jednom smo čak izašli i na MSN..Tamo je mirno i tiho i mogli smo pričati bez bojazni da nam neko gleda profile! Lijepo nam je..Izlazimo svako veče, druzimo se, razmenjujemo slike i linkove.. Iskren da budem, razmišljam o svadbi…Zakupiću citav Chat, svi ćete biti pozvani!Sviraće nam najbolji muzičari sa Youtube-a, a na meniju će biti samo specijaliteti i pikanterije:najsvežiji proizvodi sa Farmvilla i Fishvilla!! Notifikaciju svog istorijskog “DA” ostaviću na statusu, neka svi vide da sam našao sreću u životu! I ona je obećala isto! Kupićemo divan stan u Yovillu, a ja ću dobiti dobar posao u Mafia Wars-u, pa ćemo imati od čega da živimo! Naši prijatelji dolaziće nam u goste redovno, a za njih ćemootvoriti posebnu grupu, da imaju gde da se smjeste. Mrzit cemo sve koji nas hejtuju, a lajkovati sve koji nas vole..Zajedno! Obećavam da ću joj biti vjeran, da necu lajkovati sličice drugih, i da neću sa drugima izlaziti na Chat… Djecu cemo praviti u Photoshop-u i živjeti sretno sve dok traje Facebook…ili dok nam ne ukinu profile!!