Ono što prvo uradite, otkriva kakva ste osoba…

Navikli smo da mislim da za svaku situaciju postoje samo dva moguća rješenja – ispravno i pogrešno. Međutim, ovaj test nije takav …

Što ćete prvo uraditi?

1. Isključiti kipući čajnik

Ako ste izabrali čajnik, to znači da ste vrele prirode i temperamentni. Odluke donosite brzo, bez ikakvog oklevanja i ništa vas ne može zaustaviti na putu ka cilju.

Verovatno se brzo zamarate od monotonih poslova. Također brinete o sopstvenoj sigurnosti i ne volite iznenađenja. Više volite da pratite plan jasana, bez ikakvih nepredviđenih situacija.

2. Odgovorite na telefonski poziv

Izbor ove mogućnosti nagoveštava da ste usredsređeni i dobar diplomata. Teško prihvatate tuđe greške. Za vas može reći da ste preduzimljiva osoba, koja istovremeno može obavljati više zadataka.

Vrlo ste komunikativni. Za vas može reći da volite da stvarate korisnu poznanstva i budete u središtu pažnje.

3. Umirićete dete koje plače

Ako se prvo potrudite da umirite dete, onda ste najveće mogućnosti i preduzimljiva ličnost. Volite da pomažete ljudima i spremni ste da se žrtvujete za druge. Vi ste porodična osoba i središte odnosa među ljudima.

Usamljenost vas plaši i važno vam je da neko uvijek bude uz vas. Po vašem mišljenju, bolje je provesti veče kod kuće sa svojom porodicom, nego na bučnoj zabavi u baru.

4. Sprečićete psa da grize kauč

Ako prvo odlučite da sklonite psa sa kauča, onda možete zaključiti da ne podnosite nikakav zahtjev: ni u kući, ni u životu. Važno vam je da sve držite pod kontrolom.

Nećete se smiriiti dok sve ne bude na svom mjestu. Pridajete veliki značajni materijalnim vrijednostima i društvenom položaju. Po pravilu odgovore na sva pitanja i ne zbunjujete se ni u jednoj situaciji.

Koliko ovi opisi odgovaraju vašem predstavniku o sebi? Slažete li se sa svim ovim karakteristikama? Pišite nam o tome u komentarima. IZVOR: Femina