Ona je ponosna vlasnica najvećih grudi u V. Britaniji!!!

Britanska manekenka Niki Valentina Rouz (26) toliko je opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji.

“Dobijam brojne reakcije gdje god da se pojavim. Neke baš i nisu lijepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su sretni jer sam i ja sretna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu vidjeli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom”, ističe vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji piše “The Sun”, a prenosi “Radiosarajevo.ba”.

     

Britanska manekenka Niki Valentina Rouz (26) toliko je opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji. Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86.300 KM.

Niki trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim mjerama.  Poprsje teško 17,6 kg joj je malo i želi veće  Ona je pri posljednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je teška po 8,8 kilograma. “Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam željela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima”, kaže Valentina Rouz, koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

Niki ističe i da je zbog svojih oblina uvijek primjećena gdje god da se pojavi.     IZVOR: 24h.ba