Odo ja zaraditi para za curu!!!

BONUS:

Plavuša dolazi u tržnicu da kupi malo voća i povrća. Šeta tržnicom i ugleda staru baku kako prodaje povrće, pa ono ko veli žao je bake pa će od nje kupiti robu. Bako, pošto su krastavci? 1 km – kaže baka. -A paradajz bako? -2 km. -A špinat? -3,50 km -Jao, bako, sve ti je mnogo skupo kaže joj plavuša. -Nije kćeri, nije … no si se ti loše udala – kaže baka.

Žali se Mujo Hasi kako je ostao bez svoje djevojke Fate… Haso: -I tako ti jarane kažeš da si ostao bez Fate, pa kako bolan? šta se desilo? A Mujo snuždeno sleže ramenima i kaže: -Ma šuti, bili smo zajedno pod tušem i ona mi kaže: -Hajde Mujo da radimOstavila me devojka. – Šta se desilo? – Pa bili smo zajedno pod tušem i ona mi kaže “Hajde da radimo loše stvari, mm? – A ti? – Šta ja, sipao sam joj šampon u oči…o loše stvari, mmm? Haso: -I šta ti? – Šta ja, sipao sam joj šampon u oči…

Stoji 17 plavuša ispred kazina! Prolazi tako sat one i dalje stoje.Prođe i drugi sat a one i dalje stoje… Dosadilo to gledati vrataru kazina pa ih upita: -Što ne ulazite unutra?? A one mu kažu: -Čekamo još jednu kolegicu, pa možemo ući Ali zašto čekate još jednu??? -Umiješ li ti čitat. Vidiš li da piše zabranjen ulaz ispod 18!

Lijepa noć puna zvjezda, obilazi policajac svoj kvart, sve je mirno. Ugleda policajac kako plavuša ide ulicom i maše štapom po zraku. Dođe policajac do nje u upita: -Šta ti to radiš? Plavuša se požali: -Eto, a baš mi se sviđa ona velika zvijezda, pokušavam je skinuti ali mi ne ide nikako… Policajac je pogleda i mudro kaže: -E jesi plavuša, stvarno … pa da bi to uspjela treba ti duži štap!

Nikada ne shvataj nečiju ljubav olako i ne igraj se s ljudskim osjećajima…Ne koristi dobrotu onoga ko te voli, već mu uzvrati još više…ali neka bude iskreno. Onoga koga ne želiš u svome životu, skupi hrabrosti i reci…boljet će, ali bolje da boli nego da te savjest jednom zapeče i vrati ti duplo više…Ako možeš voli…ako ne, nemoj ni počinjati nešto za što znaš da će povrijediti onoga drugog…Život je prekratak da ranjavaš sebe i druge…treba nastojati biti sretan koliko je moguće.