Obradovao doktor Lalu pravo :D :D :D

Slomi Lala ruku. Stave Lali gips i kažu kontrola za 14 dana.

Dolazi Lala na kontrolu, skidaju mu gips i doktor mu kaže: -Lalo, sve je ispalo super,zadovoljan sam oporavkom. -A, jel doktore pita Lala, da li ću sada moći, mislim poslije ovoga da radim one stvari sa Sosom, znaš doktore ono u krevetu??!  -Naravno da ćeš moći, zašto ne bi mogao!? -Pa to je super onda, do sada nisam mogao!!! mirno će Lala

Sjedi Mujo u kafani i pije ko smuk. Negdje u sitne sate kaže mu konobar da je vrijeme da ide kući. Mujo onako totalno pijan pokuša da ustane ali istog momenta pade na pod. Mujo: – “Uh, jesam se napio ne mogu ni stajati. Valjda će mi biti bolje kada izađem na svjež zrak.” Uz pomoć stolova i stolica on se nekako dovuče do vrata. Udahni duboko i pokuša napraviti korak ali opet pade. Mujo: – “Uh, baš sam se nalizo.” Srećom kuća mu nije daleko pa je nekako uspio da se dovuče do nje i smjesti u krevet. Rano ujutro budi ga Fata. – “Bogati Mujo jesi li sinoć bio u kafani?” Mujo: – “Jesam, kako znaš?” Fata: – “Pa zvao je konobar, kaže zaboravio si invalidska kolica.”

Ide Mujo do apoteke i sretne jarana Hasu. Haso ga upita gdje žuri? -Ma, idem u apoteku da mi daju nešto za glavu. A Haso će: -A, kol’ko misliš da možeš dobiti za nju??

 Fata bolesna, ima visoku temperaturu. Poziva Mujo hitnu pomoć i kaže im: -Molima vas dolazite brzo, žena mi ima visoku temperaturu!! -A koliko je visoka? – upita liječnik -Pa oko 165 cm – odgovori Mujo.