Obična vijest, a onda se javio Milorad :D :D :D

Otišao sam da kupim burek u slastičarnici,Da on meni burek i primjetim dlaku na bureku i kažem mu da želim  da mi zamijeni burek jer ima dlaka na njemu. Gleda on mene pa će: -Kažeš dljaka na burek a? Dljaka na burek smeta a kad liže pi**u tad dljaka ne smeta!!!

Peca pop ribe sa drugim ribolovcima i kad god zabaci zakači se riba. Pitaju popa ribolovci: -Kako to pope kad god ti zabaciš ribu izvučeš a mi nikako? A pop će njima: -E moji momci, ja kao mamac stavljam ženske stidne dlačice, pa riba grize ko luda. Jedan od njih otrča ko lu kući, kad ono tamo žena se nagu**ila i nešto čisti. On se polako prikrade, zavuče ruku i isčupa par dlačica, a žena će i ne gledavši ko je pa kaže: -Jsil’ ti to pope opet pošao na pecanje?

 

Napio se zec pa prilegao uz neko drvo da odrema. Oko pola noći prolaze dva vuka i čim ga ugledaše odmah se počeše tući oko toga koji će zeca pojesti. Na kraju i jedan i drugi padoše mrtvi. Kad se zec probudio on ugleda ispred sebe dva mrtva vuka pe će onako mamuran: -Auu u pi*ku materinu, moraću prestati piti. Kad god se napijem neku pizdariju napravim.

Poslije dužeg i napornog planinarenja, planinar ugleda kučicu. Čudna mu malo ali pokuca. Iz kuće se čuje dječiji glas:
-Ko je? -Da li ti je tata tu? -Ne, nije, izašao je kad je mama došla. -Super, znacč mama ti je tu? -A ne, izašla je kad sam ja došao. Čudno planinaru pa će: -Pa zar vi nikada niste zajedno?? -Jesmo vala skoro smo uvijek zajedno ali ovo je poljski WC.

 

Dođe Bosanac u Crnu Goru. I uzme jedan kamen i ponese sa sobom. I odu Crnogorci da se žale patrijarhu. -Patrijaše došo je Bosanac i uzeo nam jedan kamen. -Pa dobro ‘oćete umreti imate vi njih na stotine. I dobro oni odu. Sada dolazi Bosanac i uzima kolica kamenja. I opet Crnogorci kod patrijarha. -Patrijaše on nam uzo jedna kolica kamenja.
-Pa dobro oćete umreti od jednih kolica kamenja. I dobro odu oni. I dodje Bosanac i uzme kamion kamenja.
Odu Crnogorci da se žale. -Opet nam je uzeo kamenje ali sad kamion. -Pa dobro nečete umreti od jednog kamiona kamenja. Crnogorci će ljutito: -Pa kad izraste trava ti ćes da je kosiš!