Ništa gore od ljubomornog muža ili dečka!!! :(

Posto sam u deset meseci se*sa dvaput dozivela orgazam, a dragi tvrdi da sam vise (po njemu 7 ili 8), ….

dok se ja uredno trudim da on svr*i svaki put, od tad sam svaki put kad ce svr*iti  stala sa se*om i rekla da je to dovoljno, on je krenuo da vice na mene kako ga varam, da me vise ne privlaci kao ranije. Poceo ja postavljati skrivene kamere po kuci u nadi da ce me zateci sa nekim. Ne znam sta glumi ali mislim da je prevazisao svaku meru normale. Rekla sam mu zbog cega sam se promenila on kaze da lazem. Ubedjuje me da ga varam na sta nisam pomisljala.-Videoteka-

 

Nista veza samo krevet…. Evo vec je nekoliko nedelja kako pokusavam da zavedem jednu devojku ali nju ne zanima da bude sa nekim u vezi ali nije to zelela odmah da mi kaze vec me izbegavala to jest ne mene licno vec da budemo vezani jedno za drugo ali kada se malo opustila rekla mi je da mozemo samo u krevetu da budemo zajedno i nista vise pomislih zasto da ne imati je i na sat vremena bilo bi lepo tako smo i radili nekoliko dana vidjanje u toku pre podneva i vecernjim casovima kod nje ili kod mene samo vodjenje ljubavi i nista vise ne mogu se buniti jer kako je ona uspela da me zadovvolji cisto sumnjam da ce bilo koja druga biti blizu nje.

Ono sto nije hteo sa mnom radio je sa drugom…. Uvek sam volela posebno jednu pozu sa svojim deckom da isprobavam ali njemu je to uvek smetalo uvek je pricao da mu ne odgovara a to je da on bude preko mene dok ja lezim na ledjima tako da smo uvek to zaobilazili zbog njega kada sam ga uhvatila da me vara sa drugom siigurno bih mu oprostila jednino zasto nisam je zato sto sam ih zatekla u toj pozi koju ja najvise volim a on je najvise izbegavao samo zbog toga sam ga ostavila.

Muz nesposoban pa moram da se snalazim…. Zivim sa svojim suprugom vec deset godina a od toga devet u srecnom braku jer poslednjih godinu dana ima veliki problem uvek kada trebamo da vodimo ljubav mora da pije nesto za potenciju ali u jednom momentu kada sam bila veoma napaljena on nije imao te pilule a nismo bili ni pri novcu da kupi neznajuci kako da se ohladim od toga rekla sam mu da idem kod komsike a otisla sam kod mog bivseg decka sa kim sam bila pre udaje i zamolila ga da me zadovolji srecom pa je pristao.