Nismo svi rođeni da budemo sretni!!! :(

Da ja sam ta koja se udala za bogatog tipa zbog para.

Živjela sam u siromašnoj porodici, nismo imali ni da se prehranimo kako treba. Zadužili smo se tri hiljade eura, a onda je moj brat počeo da se bavi sumnjivim poslovima pa se zadužio još 10 000 hiljada, neki tipovi ga zeznuli pa je to morao da isplati a ako ne isplati život mu je bio u opasnosti. Ovaj momak je to sve znao i zaprosio me, rekao je da će vratiti sve dugove. To je i uradio, moji sada žive lijepo, brat završava fakultet, opametio se, posao ga već čeka, treba da se oženi. Ja muža nikada nisam prevarila, bila sam mu vjerna i sretan je, voli me, uskoro ću da mu rodim sina. A ja…ja sam jako nesretna, ne volim ga, ne volim ni sebe, umirem sve više. Potonula sam da bi njih izvukla iz svega, nije mi se ostvarila želja da nekog volim i budem sretna sa njim. umire polako ali sigurno!!-Videoteka-

 

Ja sam i mlada i imam sve popunjeno na pravim mestima (kako se kaze) pa si nikad ne bi dozvolila da izadem iz kuce obucena do grla, uvek izadjem s pola gole gu*ice ili ogromnin dekolteom. Mozda samo imam previse samopouzdanja. Najgore od svega mi kada sam naletela na gradsku facu koji mi “prodao” pricu da ce me zeniti, bila sam nevina iako izgledam kao fantazija za svakog zagorelog muskarca, ja sam odlucila da se bodem u du*e, dobro ste culi.

Zadovoljavala sam ga kako sam mogla, oral*no pa analno… pusta obecanja i lazi,

samo sam to od njega dobila. Kad sam mu dosadila ostavio me zbog druge, svaki dan proklinjem sudbinu sto sam ga upoznala.

Popravlja pop drvenu ogradu. Perica stoji sa strane i posmatra. Ugleda pop Pericu pa ga upita: -Šta je mali, učiš kako se popravlja ograda i zakivaju ekseri? A Perica kaže popu: -Ma ne. Čekam da vidim šta pop kaže kada profula ekser!!!

Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: – Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? – Ne! -odgovori skeledžija. – A jel se bojiš nečega? -opet će on. – Ne, ničega! – odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj! – Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: – Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!