Nisam mogao da verujem šta vidim kada sam ušao….!!! :(

Uhvatio sam ženu jednom u prevari ali sam joj oprostio jer je volim nastavili smo par nedelja….

da živimo lepo nakon toga a zatim je usledio šok za mene vratio sam se kući kao i uobičajno sa posla uvek u popodnevnim časovima otvorio sam vrata i video kako leži na jednom muškarcu a drugi je cepa od pozadi dok trećem cucla. Videla me ali nije želela da prestane već nastavila, ja sam otišao u drugu sobu i čekao da se završi.  Kada sam čuo da su se vrata zatvorila i da su ovi ljudi otišli ja sam ušao i upitao je šta treba da znači ovo, a ona se sva cedila koliko su je isprskali čak ni oči nije uspevala da otvori. Izbacio sam je iz kuće istog momenta zbog prevare.  Ne mogu joj oprastiti jer će se ponovo desiti, a to ne želim i neću iako je stvarno volim- Videoteka-

 

Prije par mjeseci mi se javio neki matorac u inbox riječima da sam prelijapa i da bi volio da u moju mladu usku “mlitavi penis” gura svoj “štap”, a da za uzvrat mogu da tražim šta god želim. Odma sam ga stavila na BLOK, bez da sam mu išta odgovorila. Par dana kasnije ostala sam bez kredita, a baš mi je bilo hitno. Koga god sam pitala na fb-u da mi pošalje niko nije “imao”. Odlučim se tada da se javim tom matorom perverznjaku, ono da ga zeznem i da mi za par vrelih porukica pošalje kredita. Bio je on line i čim sam ga pitala u istom trenutku mi je stigao kredit na broj, što je bila velika greška jer sam mu na taj način nesvjeno dala moj broj telefona. Nakon par poruka ponudio mi je 100 eura za par fotografija mojih intimnih dijelova tijela. Iskreno kada sam vidjela cifru zavrtjelo mi se u glavi i bez razmišljanja sam pristala, fotkala se u izazovnim pozama (bez da se vidi lice) i poslala mu. Tada mi je poslao poruku i pitao me za koliko novca bih spavala sa njim i tada sam ga ponovo blokirala, jer to je baš previše, ali… ubrzo mi je na mobitl stigla poruka kako će slike koje sam mu poslala da pošalje mojim roditeljima, zajedno sa skrinom dopisivanja i tada sam u strahu da to ne uradi pristala na sve. Dvije noći kasnije pokupio me i odveo u jedan hotel gdje mi je radio “svašta”, baš je prlja i perverzan. Ima 50 godina i odvratan je. Nakon toga često sam primorana da se viđam sa njim i svaki naredni put mi je sve gore i sve se dublje zavlačim, a nemam hrabrosti da to prekinem. Bojim se da se ne pročuje što bi moj život totalno uništilo. Vjerenik za kojeg treba da se udam ove godine, da ne spominjem roditelje, ma sve bi otišlo k vragu. MNOGO SAM LJUTA NA SEBE, ONO DA MI JE 15, 16 GODINA, PA AJDE… AlI IMAM 22 I TAKO DA SE ZEZNEM, MA GROZNO.

                                                                  

 

Mariju sam upoznao preko jednog sajta za se*s i upoznavanje. Dok smo se dopisivali vec me je zainteresovala jako, direktna je i odmah kaze sta voli a sta ne, sto je danas retkost. Razmenili smo slike i brojeve telefona a posto smo iz istog grada dogovorili smo se da se nadjemo i upoznamo. Svidela mi se na prvi po pogled, niska, sa velikim osmehom, zgodnjikava, plava sa plavim ocima, malo vecom gu*om i lepim malim sisicama. Bila je vesela i otvorena, malo starija od mene, raspustenica, bez dece. Zivela je sa drugaricom u iznajmljenom stanu i radila je u jednoj trgovackoj firmi. Sedeli smo na klupi, jeli sladoled i pricali kao da se znamo odavno. Nisam imao potrebu da joj previse objasnjavam sta zelim kad smo se nasli iz iztog razloga, se*s. Brzo je pao dogovor da se nadjemo uskoro i tucamo. Prilika je pala vec sledece nedelje, cimerka joj je otisla za vikend kuci a njoj je ostao prazan stan, brzo sam se spremio i otisao kod nje. Bila je u kratkoj majci , bez brushaltera i gacicama. Poljubili smo se na vratima , od njenog mirisa i jezika meni je poceo da se dize. Pomazila ga je preko farmerki i rekla da joj se svidja kako je odreagovao. Seli smo za sto da se malo osvezimo i poceli da pricamo. Sve vreme dok smo pricali njena majca je nestasno otkrivala njene gacice i pi*kicu ispod. Videla je moje poglede i jos malo pomerila majcu a onda je prstom razmakla ga*ice i pokazala mi sveze depiliranu pi*kicu sa jarko crvenim usminama. Nisam izdrzao, spustio sam se na kolena i zabio jezik u nju. Uh kako je lepo mirisala, si*ao sam taj sladak pi*ic, upijao njene sokove, lizao usmine i kli*oris kao da mi zivot zavisi od toga. Svr*ila je jako brzo uz glasne uzdahe. Sad je na nju bio red, otkopcala mi je dugmice na farmerkama i izvadila vec ukru*en ku**c. Sisala ga je i gutala celog, lizala mi otekla m*da i dr*ala, Nisam ni ja dugo izdrzao , svrsio sam po njoj. Umili smo se i malo odmorili pa smo nastavili sa tuc*njem dok smo imali snage. Otada se stalno cujemo i imamo odlicnu vezu.