Nisam ga poznavala, ali vodili smo ljubav…

Vodila sam ljubav sa deckom koga prvi put vidim… Drugarica me pozvala da idemo u stan jednog…

decka koga ona poznaje da cemo biti nas cetvoro zezati, piti, pricati kada mo stigli sele smo on nas je usluzio picem i bio dosta zabavan pricale smo sa njim dok njegov drugar je sedeo na kompijuteru i pustao muziku ali nije pricao sa nama bio je veoma cutljiv ubrzo su krenuli moja drugarica i taj decko da se ljube a zatim i krenuli da se svlace i da vode ljubav pored mene mene je to napalilo sto sam videle i otisla sam kod tog decka sto je pustao muziku krenula sam da ga dodirujem po grudima, stomaku a zatim sam videla da mu se uzdigao svukla sam mu pantalone i dok je sedeo na stolici ja sam sela preko njega i vesto skakala po njemu i tako nastavila skoro dva sata upitala sam ga kada ce zavrsiti a on mi je odgovorio pa zavrsio sam ja u tebi vec desetak puta uplasila sam se i skinula sa njega a zatim sam ga oralno zadovoljila-Videoteka-

 

Nedavno sam saznao da se moje kćerka koja nema još ni 17 godina, moja mezimica, kako da napiše, spava sa muškarcima za novac i to sa muškarcima koji su mnogo stariji od nje. Samohrani sam otac i jednostavno nisam znao šta da uradim, kako da joj priđem, šta da joj kažem. Prije par dana sam odlučio da je pratim, čisto da se uvjerim da je to istina što se priča po gradu. Juče je ono 4 sata popodne taksijem otišla do jednog hotela, bilo mi je jasno šta će da radi. U tom trenutku dok sam sjedio u automobilu i gledao u pravcu hotela mislio sam da sam dotakao dno, da gore ne može od toga, vjerujte suze su se slivale niz moje lice, a onda negdje oko 7 sati iz hotela je izašla moja mezimica i to u društvu sa mojim polubratom i njegovim najboljim drugarom. Obojica su stariji od mene, imaju po 44 godine, žene, djecu, imaju djevojčice njenih godina. Ne znam šta da radim, čak sam razmišljao da se ubijem, jer nema načina da sve ovo prebrodim, prosto je nemoguće da se popravi situacija, a nisam dovoljno jaka osoba da ovo breme nosim na leđima.

Imam muza i varala sam ga s covekom s kojim mi je se*s trajao 4 sata. Posle svakog se*sa ja ko polomljena, spavala 12 sati. Ali sam uvece aktivna ponovo i samo razmisljala o njemu. On razmisljao na nacin “to je samo se*s, sta ima lose u tome”.. Sve se vrtelo samo oko se*sa. Javljao mi se samo kada dogovaramo vreme za se*s. Nije se setio cak ni mog rođendana. Nije bilo tu emocija. Za njega sam samo bila prolazna faza. Uvek kad je sa mnom nekako mu se zuri kad obavimo posao. Koliko god se nadala da ce se to promeniti… ocito nece… i sta se na kraju desi… Previse se vezes uz pogresne ljude. Stanes. Izgubis se. Iskreno, htela sam da ga vezem za sebe, imala sam ozbiljne planove za nas. Bila sam spremna da se razvedem od muza zbog njega. Zao mi je vremena kojeg sam poklanjala tom coveku. Tri godine bacene u vodu. Kako sam samo glupa. Kad se setim…cekanja da zavrsi svoju konobarsku smenu..na kisi i to sat vremena s kesom tresanja koje sam brala samo za njega. Kupovanje poklona za njegov rodendan. Sve one reci podrske koje sam mu davala kad mu je bilo tesko.