Niko ovo neće da razume, ne znam šta i kako dalje??!!

Zaljubljena sam do usiju u coveka 19godina starijeg od mene. Ja u zivotu nisam upoznala boljeg je*ača, vatreniju osobu i nekog ko me bolje tu*a. Pri tome on izgleda najmanje 5godina mladje, bavi se sportom i fizicki je vise s*xy od pola mojih vrsnjaka. Jako obrazovan i kulturan sa najljepsim manirima. S*x nam je toliko dobar, da imam osecaj da letim, ispunjavamo jedno drugom sve moguce fantazije. Problem je sto on ima iza sebe brak i dvoje dece. Ja sam iz jedne ugledne porodice, zavrsen faks, privlacna i lepa devojka. Niko nikad nece razumeti nasu ljubav, a posebno moji roditelji. Svi ce da osudjuju njega, da me zaveo, manipulisao ili sta vec, a mene ce da se stidi moja porodica, dok ce ostali da se cude. Niko nece shvatiti koliko je svaki dan s njim za mene poseban i da sam nasla srodnu dusu, ljubav svog zivota i da sam najsretnija zena kad sam pored njega. Ne znam sta da radim!-Videoteka-

Šalje Crnogorac sina u svijet i savjetuje ga: -Ako naiđeš na ljude koji plaču, stani i ti, pa plači s njima. Ako naiđeš na ljude koji pjevaju,stani i ti pa pjevaj s njima. Ako naiđeš na ljude koji plešu stani i ti pa pleši s njima. Ako naiđeš na ljude koji rade,skloni se,ne smetaj im.

Farmer uzgajivač kokošaka otišao je do lokalnog bara… sjeo pored jedne žene i poručio čašu šampanjca…  Žena se isprsi i reče:  – “Kako ovo da razumijem? Upravo sam i ja naručila čašu šampanjca?”  – “Koja koincidencija!” Reče farmer. Ovo je specijalan dan za mene i ja ga proslavljam.  – “Ovo je i za mene specijalan dan. Ja takođe proslavljam” reče žena.  – “Koja koincidencija !” reče farmer.  Pošto su se kucnuli čašama, čovjek upita:  – “Šta vi to proslavljate?”
– “Moj muž i ja smo pokušavali da dobijemo dijete i danas mi je ginekolog rekao da sam trudna!”  – “Koja koincidencija!” reče čovjek. “Ja sam uzgajivač živine i već godinama moje kokoške su neplodne, ali danas sve od njih nose oplođena jaja!”  – “To je sjajno!”, reče žena. “Kako su vaše kokoške postale plodne?”  – “Promjenio sam pjetla”, odgovori čovjek  Žena se nasmeja i reče:  – “Koja koincidencija!”

Dovezao čovjek starim Renault 4 rodbinu u trajektnu luku Gruž i naravno krivo parkirao.* Vraćajući se iz obliznjeg Konzuma (market) vidi kako pauk diže njegovog renolčića. Sto sad…?* Potrči do crnog mercedesa, parkiranog malo dalje od njegova renoa, nasloni se frajerski na njega i kaže: Što je face? Dižete jadniku taj jad od auta – a? Ajde, ako ste baje, dignite ovoga moga! Povuć ću veze, pa će te svi bez posla ostat!”A oni njemu bijesni: “Što je korumpirani tajkunu… Sad ćeš ti vidjet!” I ni pet ni šest, brzo spuste njegovog renoa i bijesni navale na mercedesa. Kad je mečka bila na pauku, njima face kao da su svijetosvojili: “Što je, jadove jadovski, ajde sad vuci veze!” A on – hop – brzo u renoa i bjež doma.