Niko nema svekrvu kao ja :D :D

Rešila sam da iznenadim svog muža novim se*si crvenim donjim vešom, strašno se napalio…

a onda je uzeo kaiš i krenuo da me udara po gu*i. Inače stalno me tako kažnjava kad mi podivlja gu*a ali ovaj put nismo proverili da li su vrata zaključana pa nam je njegova majka došla u iznenadnu posetu. Kada je videla da on mene bije kaišem skočila je na njega i razbila mu nos. Žena je nedeljama kukala i pravila scenu po selu kako njen sin bije zenu, a nama je dugo trebalo da joj objasnimo da on mene nije na taj način maltretirao.-Videoteka-

 

Muž me ostavio mjesec dana nakon što sam se porodila. Rodila sam nam kćekicu i konačno smo izgledali kao prava malaporodica, ali… mjesec dana nakon što sam se porodila, bez imalo stida i srama dok sam dojila našu kćerku rekao mi je da više ne želi da živimo skupa. Rekao je da našoj kćekici neće ništa nedostajati, ali da prema meni već duže vremena ništa ne osjeća. Ostala sam zatečena, mislila sam da je neka njegova neslana šala, ali isti dan je spakovao stvari i otišao. Juče sam ga vidjela u gradu sa prijateljima i prošao jepored mene kao da me nikada nije nu poznavao, a sveukupno smo bili 6 godina skupa, skoro 3 godine braka :(… Ne znam šta mu se desilo, šta sam pogriješila, šta sam mu uradila da se tako ponaša prema meni. Idući vikend kćerkica puni prvu godinu i ne znam da li da ga zovem. Zadnjih 7 mjeseci niti je dolazio da je vidi niti je zvao da pita za nju. Da mi je barem rekao razlog zašto nas je ostavio… često dok razmišljam pokušavam da nađem razlog i jedino šta može biti je što sam rodila kćerku, jer je možda očekivao muško, mada tako nešto nikada nije izjavio ili… prije trudnoće sam imala 63 kilograma, a sada imam 81 i priličan “šlauf” oko stomaka.

Postao sam zavistan od gledanja ***ića. Čak i posle žestokog se*sa sa ženom opet gledam ***iće i d*kam. To je počelo da mi smeta tek kad je ženina sestra došla na vikend kod nas u goste a ja nisam mogao da smirim e*ekciju kada sam ugledao njene gole noge dok je spavala. Bila je noć i tada je moja žena spavala, samo sam joj mazio noge i d*kao na to iako sam hteo da je rastrgnem od ku*ca jer su mi svakakve scene iz ***ića pale na pamet. Znao sam da se probudila bez obzira što nije davala nikakve znake za to, siguran sam da joj je bilo neprijatno i nije znala šta  da uradi pa je samo ćutala. Kada sam svr*io na njene noge obrisao sam je maramicom   i vratio se u krevet pored žene da spavam. Ujutru me bilo sramota samog sebe ali koliko god se trudio nikako ne mogu da se smirim.

Dečko i ja smo zajedno godinu dana i 4 meseca. Sve je divno i bajno, uživali smo u se*su…probali smo sve što moglo da se proba osećala sam se kao najsrećnija devojka na svetu. Dok danas nisam ušla na njegov profil i videla da mu je pisala moja sestra i nudila da spava sa njim, sve je bilo u redu i tad dok nisam videla da joj je on napisao da bi mogli nekad da se druže. A pre samo par dana je drugu rekao kako mu je super sa mnom i ne bi me menjao. Šlag na tortu je to što se on na sve to smejao, čak se i naljutio sto sam mu ušla na profil. Smešno je kako život nekad u sekundi preokrene sve. Pre sat vremena sam bila srećna, sad sam slomljena, besna, sa željom da nestanem.