NIKAD SEBE NISAM SMATRALA DOBROM RIBOM, NISTE ME VIDELI UJUTRU!

Bekvalčeva otkrila kako izgleda njen život van kamera.

Nataša Bekvalac posvetila se poslovnim obavezama, pa tako uveliko nastupa, a na jednom nastupu iznenadila je prisutne kada se pojavila u bijeloj haljini.

Mnogi su je uputali da li planira da ponovo stane na ludi kamen.

 

– Pa, nije svaka bela haljina vjenčanica, bar u ovom slučaju. Mada, bilo ih je – kaže Nataša kroz smijeh.

Novosadska pjevačica je u posljednjim danima uživala na Jadranu sa kćerkama, Hanom i Katjom, a kako su obje imale priliku da se uvjere kako izgleda mamino spremanje za jedan nastup,

Nataša je otkrila da li je njena starija kćerka ostala pri odluci da zaplovi u pjevačke vode.

– Kako izgleda taj moj svijet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjajno.

Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijom sa bendom, i od tada je ekstremno promijenila mišljenje – rekla je Bekvalčeva.

 

Ipak, ono što svi mogli da primjete jeste da se Nataša pojavila u izazovnoj, crnoj kombinaciji, ali ona skromno otkriva da nije uvijek najsigurnija kada je riječ o njenom izgledu.

– Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživjeli kao najseksipilniju kada biste bi me vidjeli ujutru,

raščupanu kako jurcam dali da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili ono, razmislim o svom životu – rekla je ona u “Premijeri”.

A nekada sam ovako izgledala:

Bila sam lijepa, zar ne??