Nije više lako ni ljubavnicima :D :D :D

Dolazi muž kući nešto ranije i vidi žena mu se je*e  s nekim tipom….

Kada je shvatio šta se dešava počeo se smijati. Uvrijeđeni dojebnik skoči sa njegove žene i ljutito ga upita: -Pa dobro, zašto se tako smiješ, umjesto da me udariš??? Muž smireno mu kaže: Pa kako ti se ne bi smijao kad si blesav ha ha ha Ljubavnik sada već ljutito ponovi: -A što sam blesav? Muž smijući će ponovo: -Čuj, ja znam zašto je jebem, ja moram jer sam joj muž, ali zašto ti to radiš ti ne moraš, ne razumijem te stvarno te ne razumijem!!! 😀 😀 😀

 

Zaustavlja policajac auto pun Cigana– Sta je momci, žurba neka, a? Vozili ste preko 110 km/h! – Izvini drug policajac, žurimo na neku svadbu, će sviramo i pevamo za dobre pare ako stignemo na vreme… – Hajde, hajde, dosta izvlačenja. Daj ličnu kartu. – Jaooo, ne znamo nista od Ace Lukasa, je l’ može neka druga, majke ti?

Došla mlada zgodna djevojka kod ginekologai žali se da joj je muha uletjela u pi*ić i strašno je tamo svrbi kad se muha razleti. -Znam samo jedan način, da namažem ku*ac medom i da je izmamim. -Ali ja sam djevica i ne želim tako izgubiti nevinost!! -Kao što sam rekao ne znam drugi način! U tom trenutku muha je počela divljati, djevojci dozlogrdilo pa mu kaže: -Dobro pristajem, samo nježno molim vas. Doktor ga namaza medom i polako ga ugura. Polako ga počeo gurati i vaditi i onda odjednom ubrza. -Jaoo doktore prestanite, rekla sam polako. -Ma došlo je do promjene plana, ima kurvu da zgnječimo!!!

Pita petnestogodišnja devojčica mamu šta je to JE*ATI SE. – To je ćeri voziti se taxijem. Posle par meseci odu oni na more kad su došli na željezničku stanicu kaže otac devojcici idi vidi koliko je taxi do hotela. Dođe ona do taxiste i upita ga: –Pošto ćeš je*ati mene mamu tatu i psa do hotela. Odmjeri je taksista pa joj kaže: –Je*aću tebe i mamu dzabe, a pas nek je*e tatu.

Navalio Mujo na Fatu da mu da, a ona nece ni da cuje.Em nevina je, em boji se da ne ostane trudna i jos sto nekakvih razloga. I sto se ona vise necka to se Mujo sve vise pali. Nakon nekoliko sati, kad mu je mrak vec pao na oci,
vise silom nego milom, ipak uspije u namjeri. Tesko je islo ali ipak. Kad je skinuo mrak bi mu pomalo krivo pa se izvinjava Fati: – Izvini Fato, da sam znao da ce tako tesko ici i da si stvarno nevina ne bih navaljivao zdravlja mi.
Na to ce Fata njemu: – Eh bolan da sam ja znala da ces ti toliko navaljivati skinula bih ja hulahopke.