Nije pošteno od mene ali volim izazove!!!

Nisam otišao u školu jednog dana jer me je drugar pozvao kod njega u stan da se zezamo i da ce doći….

neke nove devojke koje ne poznajem otišao sam kod njega nakon par minuta stigle su i te devojke kroz priču odlučili smo da gledamo por*o filmove svi zajedno dok smo gledali devojka koja se sedela kraj mene započela je da mi otkopčava kaiš i da mi gleda pe*is već sam znao šta želi otišli smo u drugu sobu i ona je klekla ispred mene dok sam je stojao upitala me je da li želim da me ora*no zadovoljava rekao sam da to obožavam i da želim zadovoljavala me je nekoliko minuta nakon toga zazvonio joj telefon bio je to njen dečko rekla mi je da moramo prestati ali ćemo nastaviti drugom prilikom jer će joj stici dečko za neki minut kada je stigao bio je to moj dobar drugar, hteo sam da mu kažem šta se desilo ali prećutao sam jer volim izazove-Videoteka-

 

Pe*is mu je zaista bio impresivan – ogroman, lepo oblikovan i vrlo uljudan, pošto je uvek ustajao kada g*la dama uđe u prostoriju. U to vreme sam bila dosta neiskusna i sama pomisao na se*s me je plašila, a kamoli na se**s sa tolikim pe*isom. Međutim, seks je bio fantastičan i uskoro sam ustanovila standard po kome sam muškarce cenila samo po veličini pe*isa misleći da veličina garantuje zadovoljstvo. Zapravo, imala sam tako iskrivljenu verziju realnosti da sam postala ubeđena da je sve manje od 20cm minijaturno. A onda je naišao on. Svideli smo se jedno drugom i bio je strašno zanimljiv. Nijednom mi nije poslao sliku svog pe*isa niti sam ja to tražila. A onda smo jedne večeri otišli kod njega. Stan mu je bio u užasnom stanju ali sam rešila da to zanemarim. On je nosio široke pantalone a onda je skinuo majcu pa sam videla da mu je telo prekriveno ožiljcima za koje mi je rekao da ih je dobio jer je glumio kao kaskader u mnogobrojnim akcionim filmovima. 

Sve u svemu bio je inteligentan, obrazovan i zanimljiv. Privlačio me je sve više i više. Počela sam da mu dodirujem ožiljke, a onda mi je ruka skliznula i skinula sam mu pantalone. Mislila sam da za mene nema više iznenađenja kada je u pitanju veličina pe*isa ali ovaj je bio više nego ogroman. Zapravo bio je toliko ogroman da bi njegova veličina uplašila i najiskusnije. Prisetila sam se da sam se isto tako plašila i ogromnog pe*isa svog bivšeg dečka, a da mi je posle bilo fantastično i rešila da isprobam i ovog frajera. I tek što smo krenuli meni su suze krenule od bola, a još nije ni sasvim ušao u mene. Svaki centimetar me je boleo. Poze koje su mi inače omiljene sada su bile agonija jer sam imala osećaj kao da mi bokser udara u matericu. Probali smo sve: dogi stajl, ja na njemu, on na meni i još hiljadu stvari ali ništa nije pomoglo.