Nije pametno sa Rusima se zaje**vati :D :D

Uđe stara baba u krcati tramvaj.Stane ona na kraj i počne živčano lupkati štapom,klinac je u čudu pogleda i kaže: – Mogli ste bar staviti neku gumicu na štap … A na to će baba: – Da je tvoj tata imao gumicu na svom štapu, ja bih sada imala gdje sjesti!

Imali Mujo i Fata puuuuuuuuunoo djece inikako nisu imali mira za radit one stvari. Kaže Mujo Fati: – Ja ću reć veš mašina i ti dođi u moju sobu! Odu djeca spavat, negdje je sad već 1h poslije ponoći i zove Mujo: – Vešmašina, vešmašina. Fata ništa pa proba Mujo opet: – Vešmašina vešmašina. Fata ne trza pa Mujo odustane. Nakon nekog vremena zove Fata: – Mujo vešmašina, vešmašina, a Mujo kaže: – Ne treba oprao sam ručno!

Pita tata sina:-Sine koga vise volis ?Mamu ili tatu. Sin:-Oboje. Tata:-A da ja odem u Pariz,a mama u Ameriku gde bi ti otisao? Sin:,-U Ameriku. Tata:-Zasto? Sin:-Zato sto je bolja zemlja. Tata:-A da ja odem u Ameriku,a mama u Pariz gde bi ti otisao. Sin:-U Pariz. Tata:-Zasto? Sin:-Zato sto sam bio u Americi.

Tri cigana sjede za stolom u kafani i hvale se jedan drugom:– “Ja sam za petnest dana skinuo 35 kilograma!” – “Ja sam za deset dana skinuo 40 kilograma! pohvali se drugi. – “A ja sam za sedam dana skinuo 45 kilograma!” reče treći. Sluša to konobar sa strane pa im reče: – “Ma daj, ne lažite! Ne moguće je da čovjek skine toliko sala za tako kratko vrijeme!” – “Ko govori o salu, glupane. Pričamo o bakarnim olucima.”