Nije bolest samo ako boli!!!…

Ima 18godina iz Beograda sam zivim sa mamom i sestrom tata nas je ostavio i u ranom detinjstvu.

Jedne večeri dok su mama i sestra gledale tv ja sam izvadio moj ku*ac u kupatilo i počeo d*kati te čijem nesto lupilo na vrata od kupatila ja otvorio vrate kad mama dr*a pi*ku ja sam se skamenio kad sam video mama me pogledala i uzela moj k**ac u ruke i počela dr*ati posle toga ga je stavila u usta i lagano počela pu*iti ja sam se samo prepustio u tom trenutku ulazi i sesta koja ima 15godina ona se zabezeknula kad je videla sta radimo ja i mama ali nam se ubrzo pridružila pu9ila su mi oba dve svr*io sam im u usta te sam uzeo mamu i počeo je je**ti u du*e a sestri sam lizao bra*avice napunio sam mami du*e mojom sp**mom počeo sam posle toga je*ati sestu u pi**u ona je jecala vristala posto imam ku**c od 19cm je ali smo se mozda jos pola sati od tad redovno imam trojku sa mamom i sestrom- Videoteka-

Budisti smatraju da život treba posmatrati kao plamen koji se upali u lampi, početkom svake večeri. Na kraju večeri vi ste već odradili svoj posao i vaše postojanje je ugašeno, pri čemu iza njega ostaje samo dim koji se razliva po prostoru unutar lampe. Međutim, već sljedeće veče se pali novi plamen. To nije isti plamen koji je postojao prethodno veče, ali nije ni različit. Na taj način se čovjek nestaje, ali se i iznova vraća, u drugačijem svjetlu.

Strah od promjene koji u nekim slučajevima uspijeva potpuno obuzeti fizičko i mentalno polje čovjeka, javlja se i u drugim aspektima: strah od avanture (nepoznatog), strah od rizika, strah od gubitka stvari, pa i strah od ishoda. Mnogo je puta rečeno da je čovjek “životinja s navikama” i to je istina. Čovjek ima mnogo “gospodara” koji brinu o tome da ga nauče određenim navikama koje mu daju osjećaj sigurnosti unutar skupine. Ti isti “gospodari” se brinu i o tome da stvaraju strah od gubljenja tih istih navika, barem do tada dok to odgovara namjerama spomenutih “poučavatelja”. Mi rastemo u društvu oblikovanom različitim motivacijama: neke od njih su prirodne i svojstvene historijskim potrebama, dok su druge stvorili interesi i mode koji upravljaju pokretima velikih masa tijekom nekog vremena….