Nije Anici ništa jasno tek sada :D :D

Anica i Pero sjede na livadi punoj cvijećai gledaju kako bik jaši junicu.

Anica pita Peru: -Pero, kako bik zna da se junici hoće??-Bik to namiriši, osjeti to… -A, jel’ Pero jesi li ti prehlađen onda?!!!

Uđe 12-godišnja cigančica u apoteku i traži prezervativ. Apotekarka je pogleda i kaže: -Zar ti, tako mala? Pa još ti curi mleko po bradi. Cigančica je pogleda pa će: -To nije mleko, sestro!!!

Napravili Amerikanci najpametniji kompjuter na svijetukoji zna odgovore na sva pitanja. Da bi proverili da li je to istina dođu Rus, Kinez i Bosanac. Prvi ulazi Rus. Nakon 2 minuta izlazi on sa hrpom papira. Pitaju Kinez i Bosanac
–Sta si ga pit’o? Rus odmahne glavom: – Baćuška, pit’o ga 60 pitanja, sve tačno odgovorio!  Uđe Kinez unutra i provede se isto kao i Rus, samo za tri minute, pa dođe red na Muju. Uđe on, nema ga 3-4 sata. Nakon tih 3-4 sata izlazi on, a kompjuter se raspada i soba je puna papira. Kinez i Rus gledaju u čudu i pitaju ga: – Pa dobro, šta si ga ti pitao? Mujo slegne ramenima: – A ništa, uš’o ja, kažem đesi ba jarane, š’a ima … a on odonda poludio i samo baca papire na sve strane ….