Ni jedan muškarac ne smije buditi ljubav u ženi ako nema namjeru da je voli

U prošlosti sam se često nalazio u vezama u kojima se muškarci nisu ni malo trudili da urade bilo šta da bih ostala sa njma.

Neki od njih možda nisu znali šta treba raditi, a neki jednostavno nisu htjeli. Tako sam znala izgubiti mjesece, pa i godine trudeći se da održim vezu
pored muškarca kojem nije bilo malo stalo do mene. Živimo u svijetu gdje se previše muškaraca odgaja bez svijesti o tome što zaista znači voljeti ženu kako ona zaslužuje.
Također, mnogo je žena koje su odgojene tako da ćute i trpe upravo ovakve muškarce. Vremenom sam iz iskustva naučio da prvo treba da poštujem sebe,
da volim sebe i da ne trebam trpiti muškarce koji se sa nepoštovanjem ponašaju prema meni.
Oslobodila sam se lažnih očekivanja i naučila da nije toliko važno šta će muškarac učiniti da zadrži ženu koliko je važno šta neće uraditi.
Čvrsto stojim iza toga da je svaki muškarac, koji u ženi probudi ljubav bez namjere da je volio, ništa drugo nego kukavica.
Pravi muškarac zna šta je ljubav i ne boji se ljubavi. On će uvijek biti uz ženu koju voli bez obzira na sve. Biće joj podrška, utjeha i rame za plakanje.
Pored pravog muškarca, jedna žena se nikada neće osjećati usamljeno i zapostavljeno.
Za pravog muškarca njegova žena bit će jedna i jedina i za njega druge žene neće postojati. Samo kukavica će varati i gledati druge žene dok je njegova žena pored njega.
Pravi muškarac će vjerovati svojoj ženi i učiniće sve da i ona njemu vjeruje.
On joj nikada neće dati ni najmanji razlog da sumnja u njega. I ono što je najvažnije, pravi će muškarac svoju ženu bezuslovno voljeti jer on zna šta je ljubav i
šta znači voljeti i biti voljen.