Nevjerovatne čarolije koje pravi od kolača!!!

Elena Gnut (31) dolazi iz Kalinjingrada i po zanimanju je slastičarka. Ova talentirana ruska umjetnica svojim je zapanjujućim kolačima zaludjela društvene mreže. Atraktivna Elena od slastica radi prava jestiva umjetnička djela.
Njezine su torte profinjene, a istovremeno očaravaju svojom bajkovitošću. Detalji ovih slastica vrlo su realistični da smo se u nekoliko navrata vraćali na fotografije i pomno ih proučavali. Ove prekrasne torte ukrašava crtanjem ili dodavanjem cvijeća, bobica ili voća. Pogledajte neke od njezinih kreacija i pronađite svoje favorite.
Svestrana slastičarka ima više od 200.000 pratitelja na Instagramu. Njene nevjerojatno realne torte ostavljaju bez daha. Fanove redovito oduševljava finim i složenim desertima, a originalne ukrase sama izrađuje.
Postala je internetska zvijezda zbog ukusnih slastica i ljubavi prema poslu, ali mnogi je prate upravo zbog njenog atraktivnog izgleda. Njena mašta u kreiranju nema granica, pa je tako, primjerice, izradila tortu koja je bila u obliku sočnog odreska, T-bone steaka.