Nemam kome da se požalim ali ovo stvarno ne ide više ovako!!!

Ludi nemam kome ove da kažem. Udata sam, živimo u seljačkim društvima….

Imam muža koji me ne je*e dobro. Odlučila sam da promenim to u životu. Imam fantaziju da budem uhvaćena, mučena, popišana… Čekirala sam priliku neko vreme, imala sam utisak da ću biti dobro po*ebena. Moj muž peko rakiju sa komšijom ja sam odčekirala priliku i uhvatila komšiju za muda a muž mislio da je rakija jaka, da zbog toga viče. Muž bio oduševljen rakijom, brzo se napio ja sam nastavila da drndam mu*a komšiji…ubrzo muž zaspao pored kazana, zveknula sam čašu rakije skinula gaće, dakle onda su krenule sledeće faze nag*zio me preko vrućeg bureta isparavala sam dok je izdr**vao kur*inu u mene. Moram priznati da sam pokušala da se ponašam normalno sutradan iako znam da me komšija iz**ndao bez imalo poštovanja.-Videoteka-

 

Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve. Svadje su počele kada smo primetili da nedostaju dukati i zlato, naravno odmah je sumnja bila na mene a ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla nekog ljubavnika preko interneta i da je sav novac slala njemu. Taj njen ljubavnik je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega. U tom periodu sam trpela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva. A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma. Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz besa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov.

 

Ja sam nevin, devojka nije, već je tu*ana. Imala je jednog pre mene koji je dobro razbusio, ta veza se završila pre više od godinu dana. Poenta priče je da sam je slagao da sam i ja spavao sa dve devojke a zapravo sam nevin u 22. godini života. Nisam mogao istinu da joj kažem, sramota me bilo iako mislim da ne bi pravila problem. Ne mogu ni sad da joj priznam jer će onda misliti da sam je za sve lagao a stvarno nisam, samo ovo ne mogu da joj kažem a naše prvo vođenje ljubavi se približava a mene trema drma jer želim da joj bude dobro i da je ne izgubim u slučaju lošeg sexa. Ne znam šta da radim?.

 

Zamrzela sam muškarce i ogorčena sam na njih! Četiri momka sam imala i svaki me je prevario ja sam guska koja verovala u sve njihove lazi i dopustala da se izivljavaju sa mojim telom! Lažu kao psi! Četvrti me je čak lagao da je u vezi sa mnom i ja sam po prvi put pusila onu stvar, u stvari sam mu bila kombinacija a prećutao mi je da ima verenicu! Pritom svi kažu da zaslužujem odličnog dečka jer sam i ja po svim kriterijumima odlična. Iskreno kažem, mislim da nikome više neću dati šansu, suviše sam ponižena!

 

Slušam sve moje frendice imaju svog fakat frenda za se*s. Tako sam se i ja upustila u to reko da probam prvi put. Naišla sam na psihopata, Volio je lizati moju onu žensku stvar, a ja malo dlakava dolje. Jednom mu je zapela dlačica pa se zakašljavao. Reko mi je da mu je dobro sa mnom samo kad se sek*amo. Nemamo neke teme za razgovor. On ima posao, ja nemam, pa nemam o čemu da pričam. Pa se brže bolje poseksamo. Trajalo je to nekih 10mj dok on nije našao kolegicu s posla. S kojom je htio vezu, a sa mnom nije htio ništa osim seksa. Shvaćam ta ženska je starija iskusnija i u se*su a i imaju teme za razgovor pošto su si kolege s posla. Ali mi je postao sve draži i nekako sam se nadala da neće nikad imat curu. A sad kako je našao, sve je to nekako glupo, više nisam ista osoba. Jesam li ja normalna osoba? Volim seks i avanture i želim ga za sebe. Kako da ga pridobijem?