Nema više malih grudi, lijek je tu!!!

Želja mnogih žena je da nađu nešto što može učiniti da njene grudi izgledaju veće, a struk tanji. Piskavica je upravo ta biljka koja pomaže u obnovi cjelokupnog organizma.


Sjeme je to koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! Mada zvuči nevjerovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu. Osim za ljepotu, dobra je i za dojilje jer podstiče proizvodnju mlijeka, umiruje dojenče, snabdijeva ih željezom i pomaže im u dobijanju na težini.

Ovo sjeme takođe, smanjuje tegobe PMS-a. Zbog djelovanja na matericu konzumirajte je par dana prije porođaja, jer podstiče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja. Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i liječi mnoge polne probleme. Prema islamu, Poslanik Muhammed, a.s., je rekao za maleno sjeme piskavice: “Da znate vrijednost ove biljke, plaćali bi njenu težinu u zlatu.”

To je jedna od najstarijih ljekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana i Hipokrata. U liječenju i ishrani se koristi njeno sjeme, koje je neizbježan sastojak curryja i drugih začinskih mješavina veoma popularnih u Indiji i na Srednjem Istoku. Ovo sjeme koriste zbog alergija, visokog pritiska, regulisanja šećera u krvi, izbacivanja sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma itd. Međutim, ukus ove biljke je izrazito orak i opor, pa se na njega trebate navići, prenosi portal biljnaapoteka.info.

RECEPT: Dvije kašičice sjemenki stavite u 2 dl hladne vode. ZakuHajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mIješanje. Pijte polagano, u malim gutljajima. Sjeme možete kuhati u kašu ili samljeti u prah (samljeveno u prah je djelotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave. U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice svježe samljevenih sjemenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.  izvor : zadovoljna zena

 

Sise: Naučno -Naučnici (i poneke žene) će vam reći čemu uzbuđenje kada je to samo skup mlečnih žlezda i masnog tkiva. Ne dozvolite da vas to zbuni. I sam Ajnštajn je rekao da se naukom može sve objasniti ali i postavio pitanje da li ima smisla Mocertovu simfoniju definisati kao „promene strujanja vazduha“?. Naravno da NE! To što imate testosteron zbog koga reagujete na svako žensko poprsije koje ugledate, vas uopšte ne treba da zanima, a naročito ne da se zbog toga bilo kome pravdate.

Sise: Terminološki -Sise, dude, poprsije, sifoni, sike… ili kako god da ih nazovete u muškom društvo biće prihvatljivo, ali problem je sa ženskim. Kaži mi kaži kako da ih zovem!? Večiti problem. Grudi? To, priznaćete, zvuči grozno. Na sreću stvari koje vam se čine prevaziđeno uvek imaju rešenje za sve (ne kaže naš narod džabe:“Nema ništa novo pod kapom nebeskom“). Nedra! To je tako lepa reč iz naše narodne poezije kojoj niko nema šta da zameri. Šta više. Lepo je koristite i uživajte u reči… i delu.

Sise: Praktično -Ljubiti ili milovati nedra njena… ni jedna ženska persona vam neće zameriti da tako kažete… ili tražite. Naravno, podrazumeva se da ste sa tom osobom bliski da bi vam uopšte palo na pamet da tako nešto kažete… ili tražite (doduše, postoji i opcija „plati(š) pa se klati(š)“, ali to je već druga priča). Problemi nastaju u škrtosti i neadekvatnosti srpskog jezika u nekim drugim stvarima. Na primer engleski jezik nudi sjajnu opciju (ali i užitak) sa rečima tit job. I u ovom slučaju narodna tradicija uskače u pomoć: nemušti jezik. Dakle, u ovom slučaju „ćutanje je zlato“. „Hajde, hajde zlato moje“ na delu sa ili bez Severinine pesme može da pomogne… ili bar njen film. Ako ni tada devojka ne skonta šta želite – ili je glupa ili ne želi. Tada ni vi nemojte biti glupi…