Neko se baš rodi baksuz!!! :(

Muž me vara sa mojom šeficom na poslu, saznala sam to prošle sedmice… 11 godina je starija od mene i osjećala sam se totalno poniženom. Isti dan sam odlučila da mu vratim, da mu se osvetim i nakon smjene sam se… ONO sa jednim mlađim muškarcem, radnikom iz proizvodnje u firmi gdje radim. Udala sam se nevina i to mi je bio tek drugi muškarac u životu. U braku smo već 9 godina i nikada ni sa jednim drugim nisam imala odnose, muž mi je do tada bio sve u životu. Toliko sam bila ljuta i povrijeđena da sam baš uživala u osveti, ali tada se pojavio problem i osveta mi se obila o glavu. 3 dana sam se nakon posla viđala sa tim radnikom, “viđala” da ne pišem šta smo sve radili i iznenada me počelo tamo dole jako da peče. Da skratim… pokupila sam neku groznu infekciju i sva sam se osula tamo dole… KATASTROFA… Pijem neke baš, baš jake tablete od kojih mi i nije nešto baš bolje. Koji sam ja baksuz… od toliko muškaraca izabrala sam ovog da mi prenese infekciju. 3 dana me već zove kaže nedostajem mu… KRETEN-Videoteka-

Haso na pijaci prodaje kravu.Dolazi mušterija i pita za kravu a Haso će: -Vala prijatelju, da te ne lažem: -rita se, malo mlijeka daje i vala dosadila mi više. Neće niko da kupi. Dolazi cigo i kaže mu: -Daj ti da ja prodam tu kravu i ako prodam meni daš 100 km. Naravno Haso jedva dokčekao, odmakne se malo a ciga će: -Narode, evo dobre krave, ne rita se daje 15 litara mlijeka, mlada zdrava, samo taka. Navali narode!!! Kad je to ćuo Haso uhvati kravu za konopac i kaže: -E, vala sad je nebi prod’o nikako kad je tako dobra.

Baba i deda krenuli da kupe na pijaci dvije tri koke i horoza…Dok su polako išli dedi se pripiša i on se okrene pored puta i počne se olakšavati. Dok je pišao, naleti pčela i ujede ga za onu stvar. Objasni deda babi situaciju, a baba da iskoristi priliku… Pošto mu je nateko, popne se na dedu i radi ono što je najbolje znala. Kad je završila, deda joj kaže: -Možemo li sad ići kupiti koke i horoza? A baba će: Deda, je*o koke, ‘ajmo kupit pčele!!