Ne znam više šta da radim, ali ovo je prevršilo svaku meru!!!

Posto sam u deset meseci se*sa dvaput dozivela orgazam, a dragi tvrdi da sam vise…

(po njemu 7 ili 8), dok se ja uredno trudim da on svr*i svaki put, od tad sam svaki put kad ce svr*iti  stala sa se*om i rekla da je to dovoljno, on je krenuo da vice na mene kako ga varam, da me vise ne privlaci kao ranije. Poceo ja postavljati skrivene kamere po kuci u nadi da ce me zateci sa nekim. Ne znam sta glumi ali mislim da je prevazisao svaku meru normale. Rekla sam mu zbog cega sam se promenila on kaze da lazem. Ubedjuje me da ga varam na sta nisam pomisljala.-Videoteka-

 

Bacila mi boxerice na drvo…. Pokupio sam jednu drugaricu autom jer smo se dogovorili da odemo negde da vodimo ljubav u autu nisam znao gde da idem pa sam se setio jedne njive pokraj puta parkirao sam auto ispod jednog drveta i kada smo krenuli da se skidamo ona mi je bacila boxerice na drvo koje nisam kasnije mogao da uzmem i vratio sam se kuci bez gaca ali ljubav smo ipak na haubi vodili rasturili smo se od zadovoljstva ona i ja.

Zaljubila sam se u bivseg ponovo… Videla sam svog prvog decka nakon petnaest godina mi smo bili zajedno jos kao klinci imali smo po dvanaest godina srela sam ga u gradu dok smo setali i prosto nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog otisli smo na rucak u jedan restoran a onda sam ga pozvala kod mene u stan kada smo stigli otvorili smo bocu vina i vec nakon prve case zavrsili smo u krevet vodili smo ljubav i od tada smo i u vezi ostali.

Zadovoljio sam se u fulu… Pozvala me drugarica da se zezamo malo i da ce doci jos drugara popili smo par litara vina i neko od drugara je rekao da igramo masne fote u vodjenje ljubavi odmah je na mene palo okrenula se flasa da se izabere muskarac palo je na decka te moje drugarice svi smo to shvatili kao izazov i salu a ne kao prevaru otisli smo u sobu poskidali se i bacili na krevet vodili smo ljubav nekih pola sata nakon toga smo se vratili ekipi i nastavili dalje da se igramo u toku te igre dva puta sam spavao sa istom devojkom i sa dve razlicite.

Igrali igru u skidanje…. Nisam otisao jednog dana na posao jer me je drugar pozvao kod njega kuci da se zezamo i da ce doci neke devojke koje ne poznajem otisao sam kod njega nakon par minuta stigle su i te devojke kroz pricu odlucili smo da svi zajedno igramo neku igru u skidanje dok smo igrali devojka koja se sedela kraj mene zapocela je da mi otkopcava kais i da mi gleda alatku vec sam znao sta zeli otisli smo u drugu sobu i ona je klekla ispred mene dok sam je stojao krenula je da mi lize i zadovoljava rekao sam da to obozavam zadovoljavala me je nekoliko minuta nakon toga smo presli i ljubav da vodimo a kada smo zavrsili vratili smo se goli medju ostale drugare i drugarice.