Ne znam šta joj ovdje nije jasno?? :D

Žena pita: – “Ako spavam sa 3 muškarca, svi me nazivaju droljom…Ali ako muškarac spava sa 8 žena, svi kažu da je on pravi muškarac. Kako to?” Muškarac joj odgovara: – “Vrlo jednostavno. Konfucije kaže: Ako jednu bravu mogu otvoriti tri različita ključa, to je onda loša brava. Ali ako jedan ključ može da otvori 8 različitih brava, to je onda univerzalni ključ”.

Odlučio Mujo da postane trgovc. Zaposlio se u nekoj trgovinskoj radnji i poslodavac mu kaže: Mujo, gledaj i uči! Dolazi starica u trgovinu i zatraži sredstvo za pranje zavjesa. Trgovac joj odgovori: Draga gospođo, kad već kupujete nešto za pranje zavjesa, kupite odmah i sredstvo za pranje prozora. Starica mu odgovara: Hvala što ste me podsjetili jer na to uopšte nisam mislila. Starica odlazi iz dućana. Poslodavac kaže Muji da sada on proba. U dućan ulazi mlada zanosna crnka te zatraži od Muje uloške. Mujo joj na to odgovara: Gospođice, pa kad već kupujete uloške, kupite i sredstvo za pranje prozora. Crnka ga u čudu pogleda ne shvatajući njegov prijedlog, a na to joj Mujo kaže: Pa kad već ne možete da se je**te, bar operite prozore!

Mujo agent. Ali jedan dan njega nekog Amerikanca i Rusa otkrije mafija. Mafija ko mafija, odmah primjenjuje silu
Muče Amerikanca i saznaju nakon nekoliko sati sve od njega. Ispituju Rusa. Izdržao on mučenje 2 dana, te i on sve otkrije. Ispituju Muju 2 dana, 3, 5, 7, al’ ništa ne saznaju. Počelo se već pričati o hrabrosti i izdržljivost agenta Muje i tako dolazi i glavni šef mafije da upozna čovjeka koji može izdržati sva ta mučenja. Dovedu podređeni svog šefa do ćelije u kojoj je bio Mujo. Naredi im šef da idu polako i da će prvo provititi pa tek onda razgovarati sa Mujom. Prilaze oni polako otvara se mali prozorčić na vratima: Kad tamo Mujo udara glavom o zid i ponavlja: Sjeti se Mujo, Sjeti se Mujo!!!

Mujo bio specijalista za prepoznavanje dobrog jela. Dovoljno je da konobar donese krpe i on pomiriše krpu i kaže koje je jelo dobro. Dolazi konobar da usluži njeg i njegovog jarana Hasu, a Mujo će: Ta salveta preko ruke ti miriši po grahu, grah je znači danas dobar i donesi nam… Za dan dva ponovo isto tako ali sada je rekao da je Begova čorba dobra. Dogovori se osoblje restorana da pokušaju zeznuti Muju pa nagovore kuharicu da ona malo krpom protlja među nogama. Kad su došli Mujo i Haso ponovo prilazi im konobar sa krpom, a Mujo će odmah:-Pa zar kuharica Zuhra radi kod vas?

Ugledni političar dolazi u obilazak fabrike kondoma. Dočeka ga delegacija firme i direktor firme ga povede u razgledanje pogona. Obilazak pogona se završi i direktor ga vodi u kancelariju na malu zakusku. Zakuska mala ali svečanost nadjačavaju dječiji glasovi iz susjedne kancelarije. Zainteresovalo to političara i kad su otvorili vrata kancelarija puna male djece. -Izvini, nisam znao da imaš ovoliko djece, da sam znao donijeli bi poklone za djecu.
I da vam kažem nije ovo baš dobra reklama za vašu firmu kondoma!!! Direktor firme se preznojava pa će uglednom političaru: -Ma nisu to moja djeca to su reklamacije kupaca…