Ne znam šta da radim, posta mi je potreba…

Lepa sam devojka, sve na svom mestu , zaljubila sam se u coveka koji je cista suprotnost plus je dosta stariji i ako sam mislila da je nas se*s preovladavajuca stvar, sad sam shvatila da ne mogu bez njegovog krivog ku**a, ne mogu da zamislim dan bez se*sa sa njim, ne mogu bez njegovog dodira.. Sad ustvari znam kako je devojkama koje patetisu za nekim, shvatam koliko si spreman daleko da ides kad nekog volis, koliko nisu bitne godine, koliko nije bitan novac,koliko nije bitan izgled.. I prvi put u zivotu volim, onako iskreno, volena sam takodje. Ali je*e me jedna cinjnica koje je najbitnija a to da je on vec neciji na papiru. I naravno necu drugima da unistavam zivot zbog svoje srece.. Ali ljudi ja ne znam kako da se sklonim od njega, postao je potreba-Videoteka-

Stari čiko u nudističkom kampu. Šeta po kampu, malo razgleda. Vidi prelijepu sisatu plavušu. Nije naviko na golotinju i digne mu se u sekundi. Plavuša mu priđe i upita: Zvao si me? Njemu je neugodno i zbunjeno kaže da nije. A ona mu kaže: Kad se nekome digne to znači da me je zvao. Zatim ga odvede do ležaljke, divlje ga zadovolji i ode. Sretan, on nastavi sa svojim razgledanjem, vidi saunu i… uđe. Uživa u sauni i slučajno prdne. Kad odjednom dođe ogroman tipčina i kaže mu: Zvao si me? Zbunjeno mu odgovari da ga nije zvao, ali gorila nastavlja: -Ovdje imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno ga obradi.
Onzaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoje novce natrag. Začuđena recepcionerka ga upita: Ovdje ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa? A on joj kaže: -Gospođice, ja imam 65 godina. Digne mi se dvaput mjesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo definitivno nije mjesto za mene!!!

Raspravljaju se Crnogorac i Bosanac. Kaže Crnogorac Bosancu: -Vi Bosanci ste glupi!! Krivo Bosancu, ne može odmah da se sjeti ono-Vi Crnogorci ste lijeni pa kaže: –Vi Crnogorci ste svi pederi!! A Crnogorac ko iz topa: –Ko je peder?, oca ti jebem!!!