Ne znam šta da radim??, počela je da me izluđuje!!!

Imam 20 godina, mnogo me uzbudjuje mamina drgarica, dobro izgleda….

neguje se, doteruje, elegantna je, valjda je primetila i od tada me namerno izaziva, flertuje dodiruje me s nogom ispod stola, malo nagazi stiklom ja se bukvalno tresem, koliko me uzbudi, zacrvenim, ona se smeska, ne mogu casu da drzim u ruci. Sinoc zavaljen u fotelji, slusam muziku na you tube, malo skrolujem na fb, od jednom iz cista mira stize meni zvucno obavestenje sa caskanja, pogledam caskanje, mamina drugarica poslala sliku gu*ice u crvenim tangama napisala “mali hocemo se igrati” sav sam se tresao, ispustio sam laptop s krila…  ne znam kako da se ponasam kada se opet budemo videli…-Videoteka-

 

Imam momka vec godinuu dana, prevarila sam ga tri putaa vec, dva puta sam se pokajala, a treci nisam jer je to bilo s tatinim drugom koji mi se svidjoo…volimm decka, ali sa tatinim drugom svr*ila sam za dva minuta, sa mojim deckom ne mogu da svr**m mislim da me ne uzbudjuje dovoljno. Nekako mi je dobro dosla ta prevara sada sam sigurna u svoj orga*am na koji nacin mogu da ga dozivim. Uzbudjuju me ozenjeni muskarci, uvek se na*lazim kada razmisljam da sam u kombinaciji sa nekim od njih.

Imam 14 godina, raskinula sam sa deckom jer sam bila miljama daleko od njega zelela sam da probam se*s, on nikad nije mogao da odrzi obecanje i da dodje. Spavala sam sa jednim cisto da ubijem radoznalost i se*s me zaista privukao. Upadala sam u kombinaciju sa ruznim momcima samo zbog kres kombinacije. Kada mi je se*s dosadio htela sam paznju. Sad bih se pomirila sa deckom ali je rekao da ne moze da predje preko toga i smuvao se sa likusom koja je za njega bila drolja (kao i za ostale) i koju je pljuvao ne samo kod mene vec i kod drugova. Sada ja ne mogu da predjem preko toga, koliko god da mi nedostaje nase krasno dopisivanje nikad necu pogaziti svoju rec kao sto je on uradio.

Imao sam se*s sa curom ispod jedne šljive pored njene vikendice. Bili smo u doggy fazonu i malo sam joj bušio pi*ku a malo gu*u, i u jednom trenutku sam skrenuo pogled i video da nas jedna baba namrgodjeno gleda, počela nešto da se dere i mumla i ja da bi je oterao uzeo sam kamen koji sam prvi našao na zemlju i gadjao je u glavu. Ona kad skontala o čemu se radi ustala i šutnula me u ja*a, mislio sam da je prolupala sve dok mi nije rekla da je to zapravo njena baba, a ona žena posle se pravila i kukala kao da sam je ubio, inače imala je samo malu čvorugu i modricu.