Ne zna on, ne znam ni ja…patnja živa!!!

Ima sam dečka koji je bio nevin i kada smo trebali prvi put da se seksamo…

on ne zna, ja ne znam pa ništa gore. Taman da mi ga ubaci, on sklizne, pa ajd opet, pa opet ista priča, nikako da mi ga ubaci… poslije pola sata jadničak nekako uspe, pa to boli, on ne zna, došlo mi ma plačem. Ali sam zato skoro probala seks sa likom koji mi može tata da bude. Odradio me lik da ću ga pamtiti do kraja života. Seks predobar a ja bila presrećna.

 

Očajnički sam molila drugaricu da mi nađe neki posaokad sam primetila da ću ostati bez prebijenog dinara u džepu. Ona je zamolila svog muža da me primi u svoju firmu. Sutra je bio zakazan razgovor ta posao na koji sam došla više izazovno obučena. Primio me na posao i posle i ponudio se da me odveze kući u svom srebrnom Audiju. Ne znam bi sama kako ali ušao je u moj stan i odmah smo se počeli skidati. Milovao me, a onda ugurao u mene (što jest jest) svoj ku**c od 24 cm, Je**o me divljački, uvrtao mi ruke i čupao za kosu.  Kada je svršio samo ga je oprao i otišao. Moja drugarica ne zna za ovo a kada odem kod njih u posetu, bude me sramota ali nikad joj neću ovo priznati….

Žena mi se kurva sa komšijom,a ja ne vidim drugi način da joj vratim nego da joj kre**em sestru. I tako njena sestra ostane trudna samnom, žena me naravno ostavila ali ja joj nikad nisam rekao da sam sve vreme znao da me vara sa komšijom. Sada sam srećan i živim sa njenom sestrom, zaljubljen sam do ušiju i očekujemo malu bebu.

Imam neopisivu potrebu za seksom.Ne govorim to nikom i ne pokazujem jer me svi smatraju pristojnom i pametnom djevojkom, a ja ćim sam sam ubijam se samozadovoljavanjem. Mislim da mi treba pomoć. Nije ovo normalno. Imam 19 godina i nemam momka. Najgore je što maštam o seksu i sa ženama a i sa muškarcima. Ne znam šta da radim. Činim to i po nekoliko puta dnevno. Neke moje prijateljice kažu da nikad to ne rade, pa se pitam šta je samnom?

Ja sam izašao na prvi sastanak u grad sa devojkomkoju sam upoznao tri dana ranije. U jednom trenutku sednemo u mrak u parkiću i krenemo da se ljubimo, ja počnem i po vratu da je ljubim a ona odjednom kao pobesnela poče da svlači sebe a i mene. Ja sam ustao naglo i udaljio se od nje. Prekinuo sam sa njom odmah, koji će mi ku**c devojka koja hoće da se po**be sa sa likom kojeg poznaje tek 3 dana…

Imam 22 godine i nevina sam.Izlazila sam sa 10-tak momaka ali samo sa dvojicom sam želela seks. Upravo ta dva momka su me ostavila zato što sam nevina. To je bio njihov razlog da bukvalno nestanu. Prvi kada sam imala 18 godina, a drugi sad pre mesec dana. Hoćete nevine samo za brak a pre toga je**te gde stignete… stvarno mi niste jasni.