NAVUKLE SU TAJICE U KOJIMA SE SVE VIDI I ZAVODE MUŠKARCE NA SVAKOM KORAKU :D

Stara poslovica kaže da je tajna dobrih tajica u njihovim vlasnicima. Šta to tačno znači, svakako provjerite u nastavku.

Donosimo vam nekoliko impresivnih prizora… tajica.

IZVOR: (balasevizam.novi.ba)

Voze se Mujo i Haso biciklom, ugledaju lijepu livadi i odluće da se odmore i osvježe. Samo što su sjeli vide oni ide policajac prema njima. Kaže Mujo Hasi: -E jarane, sad ću ti dokazati da je policija malo tupava. Prilazi policajac i odmah ispali: -Šta vas dvojica radite na ovoj livadi? Mujo mu kaže: -Ma vala evo čekamo da nam se bicikla porode. Obilazi policajac polako oko bicikla, zagleda, čućne pa opet obialzi pa će: -Ha, mene ste našli, mislite da sam ja glupi policajac. Mujo i Haso u glas: – Ma ne mislimo odakle vam to? -Meni kažete čekate da se porode bicikla, pa nisam ja glup. Kako može muško biciklo da se porodi!!? hajd sad kažite!!!

Fata se kres*ala sa Mujom cijelu noć.I drugo jutro se uplaši da ne ostane trudna jer nisu koristili zaštitu. Celi dan na poslu razbijala glavu što da napravi, kad joj kaže Mersiha da je čula da postoji pilula koja se popije  dan poslije ludog seksa i da rešava potencijalne probleme. Ode Fata u apoteku i pita: -Imate li one pilule za dan poslije?? Apotekar je odmeri od glave do pete i kaže joj: -Imamo ali one koštaju 500 km. Fata uzdahne i nakon nekoliko trenutaka kaže apotekaru: -Ništa, dajte vi meni onda paket pelena…

 

Prolazi covek pored dusevne bolnice iz koje se cuje: cetrnaest,cetrnaest,cetrnaest. Ne obazire se i nastavlja dalje ali se opet cuje: cetrnaest,cetrnaest,cetrnaest. Radoznao prolaznik uvidi jednu rupicu u zidu iz koje dolazi glas. Sagne se i postavi oko na rupu da vidi sta se desava unutra. Odjednom ga kroz rupu ubode prst u oko i cuje se glas: petnaest,petnaest,petnaest,petnaest…

Vratio se Mujo iz ludnice. Haso ga pita da mu objasni kako je popizdio i tamo završio. Bio ti ja kod Aide, kad eto ti njenog muža. – Kaže mi ona: Ajde bolan kroz prozor i drži se za ivicu. Uradim ja tako ali njen muž pravo pa na prozor. -Pa da li si tada popizdio? Ne. Uze on čekić pa poče tući po prstima. -Pa jer si tada popizdio? Ne, ni tada. Zatim on uze šibicu i poče mi palit prste. -Pa jer li tad popizdio? Ma, ne ni tada. Onda on uze nož i počne mi seckati prst po prst. -E, mora da si tad popizdio? Ma ne, nisam ni tada. -Pa kad si bolan popizdio? Kad sam vidio da od mojih nogu do zemlje nema ni 20 centimetra.

 

Policajac u zasjedi i lovi auta. Kad odjednom velikom brzinom prolazi auto kroz crveno. Iskoči on i zaustavi vozilo. Dolazi do vozila i taman da zatraži dokumente, kad ono njegov šef u autu. Policajac ga ukočeno pozdravi, a šef će ljutito: -Šta dobar dan, idiote jedan, zašto si me zaustavio!!!? Policajac mu drhtavim glasom odgovori: -Paa, znate šefe, prošli ste kroz crveno. -Idiote jedan, pa šta ako sam prošao, vidiš da žurim!!! Policajac već se preznojava pa mu kaže: -Ma vidm šefe ali sam se bojao da kakva budala ne prođe kroz zeleno i udari vas.

Dolazi Mujo Hasi za sto i onako tužno mu kaže: -Moj jarane da ti samo znaš kakva je moja Fata bila. Hasi nije ništa jasno pa ga pita: -Šta se deilo, kakva je bila? -Bila je umiljata, topla, nježna a sada pravi tornado. Haso će opet: -Jarane, nije valjda sad u krevetu k’o tornado? Mujo odhukne pa će tužno: -Ma jok bolan, kad je došla bila je rek’o sam ti topla,nježna ali sad kad smo se rastavili pravi je tornado, odnijela mi i kuću i auto!!!

U Džamiju obrezivali svakog dana po 20 pe*isa. Jedan čovek putovao i naiđe na tu džamiju. Uto poče kiša i on se brze skloni unutra. A tamo nije bilo nikog.
On se promuva i nađe u jednoj sobici na stolu neke čvarke na tanjiru. ( Čudno mu džamija i čvarci??) Pošto je bio već gladan (ceo dan nije jeo !), on sede i malo po malo pojede sve. Kad je završio, krene prema izlazu, ali baš tada se sretne sa hodžom. – Ovaj…, ja sam se samo sklonio od kiše – promuca on zbunjeno. – Ništa, ništa, u redu je, dobri čoveće – odgovori hodža. Posle kračeg razmišljanja, cčovek pokuša da se izvini :
– Našao sam čvarke koje ste ostavili na stolu… Hodža ga prekide : – A! Ne, nisu to čvarci, to su kožice od obrezivanja…