Navodno konačno se saznao pravi razlog zašto je Arkan ošišao Cecu!!!

Mnogi su nagađali i dovodili u vezu sa Muslimanom ali istina je druga…

Koji je razlog da Ceca u posljednje vrijeme bude meta portala i društvenih mreža u Srbiji pokušavaju estradnjaci da odgonetnu, da li je u pitanju početak neke lagane hajke na nju ili se pak nekome debelo zamjerila pa jedni od drugih prepisuju detalje njenog života.

O mnogim detaljima tog tipa mi smo već pisali, počev od veze sa Harom Samardžićem i detalja iz te veze, preko njenog dolaska u Beograd u ratnom periodu, udaje za Arkana, do najnovijih priča kako je Arkan živ, da živi u njenoj blizini i tome slično.

Najsvježije priče su vezane za Cecu ošišanu naćelavo, pa portali iznose kojekakva nagađanja. A mi smo pisali o tome davno. Prava istina, kako s nam pričali očevici, da Cecu Arkan nije dao ošišati naćelavo zbog njene veze sa Harom, nego zbog momenta kada ju je uhvatio sa jednom pjevačicom s kojom se družila u trenutku njihovog konzumiranja nekog narkotika.

To je bio razlog, pričali su tada izvori bliski pomenutom paru, da je on u naletu bijesa i srdžbe prikovao je za boravak u kući. IZVOR: Notes.ba