Naša pevačica se izobličila, a ona je maloletna ugradila silikone: Srpska estrada na operacioni sto ide kao na kafu

Svedoci smo da je u šoubiznisu i te kako bitan fizički izgled. Pevačice i starlete se trude da stalnim promenama izgledaju dobro, iako ne žele da priznaju sebi da time narušavaju svoje zdravlje.

Po svemu sudeći, najbitnija je njihova spoljašnjost i koji mililitar viška hijalurona kojima su mnoge promenile lični opis.

Soraja čitavo bogatstvo uložila u operacije

Anja Damjanović alijas Anja Tkd

– Lepo se oporavljam. Bilo je bolno prvih par dana nakon što je anestezija popustila. Uradila sam operaciju jer sam želela da se osećam lepše i bolje – poručila je Anja kratko.

 

Ana Korać za operacije iskeširala 23.050 evra

Ana Korać više vremena provodi kod plastičnog hirurga nego kod kuće. Za nekoliko godina potpuno je promenila lični opis. Većinu operacija uradila je u Turskoj,

a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 evra, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke.

U usne je tri puta stavljala hijaluron, a kako svaka intervencija košta 250 evra, to je ukupno 750 evra samo za usne.

Više od prosečne plate Ana je dala za operaciju očiju, jer je želela da ima mačije, pa je za to morala da iskešira 800 evra. Kako bi joj čelo bilo zategnuto, hirurgu je platila 300 evra,

a za pumpanje jagodica 200. Za blistav osmeh Ana je dala 2.000 evra, a onda je na red došla zadnjica.

Tu je morala da izdvoji pet hiljada evra kako bi zahvat, koji se izvodio u Turskoj, imao ishod kakav je želela.

Poslednjih dana se nagađa i da je u Turskor izvadila par rebara kako bi smanjila struk i da je za tu intervenicuju dala 7.000 evra.

 

Emina priznaje samo zahvat na nosu

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na našoj estradi, a u poslednjih 18 godina se, kako kažu mnogi, dosta promenila.

Osim o njenoj karijeri, u javnosti se često priča o tome šta je sve Emina promenila na svom licu. Eminino lepo lice kvario je nos koji je pevačica korigovala uz pomoć estetskog hirurga.

U javnosti se nije libila da govori o tome. O operaciji nosa govorila je javno, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

Sumnja se da je nos operisala čak pet puta, ali pevačica to dosad nije potvrdila, ali ni demantovala.

– Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju,

sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam.

Što sam učinila u 21. godini – napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

– Moje usne su potpuno prirodne i pune – napisala je ona.