Naravno, uz kaficu ide i malo trača o seksu :D :D

Sela Fata na kafu s prijateljicama i nakon nekog vremena tema razgovora se prebaci na seks…

pa pita Selma Fatu: – Je l’, bona, o čem’ ti razmišljaš dok se seksaš s Mujom? Fata otpuhne dim, srkne malo kafe i reče: – Hja, to t’ ovisi o godinama, moja Selma … Selma je zbunjeno upita: – Kako misliš  o godinama?
Fata odgovara: – Vidi, to ti je ‘vako …kad sam imala 16 godina, mislila sam kako da mi mater ne sazna da se seksam, kad sam došla do 25 samo mi je bilo na pameti da ne ostanem trudna … Selma nestrpljivo upita: – Dobro, a sada?
Fata se nasmije: – E, sad samo gledam kako bi trebalo napokon okrečit’ plafon!!!-Videoteka-

 

Fata dolazi kući sva raspoložena, pa se pohvali Muji:– Mujo, bolan, riješila se ja glavobolja, k’o nova sam! Mujo je zbunjeno pogleda: – Kako, bona? Fata veselo zacvrkuće: – Preporučila mi Habiba jednog hipnot’zera, on me pregled’o i naučio da, kad me zaboli glava, odem u kupat’lo i pred ogledalom ponavljam: “To nije moja glavobolja, to nije moja glavobolja…” i tako deset puta i radi, bolan, znaš kako pravo radi….! Treb’o bi i ti do njega, nisi baš nešto napaljen u zadnje vrijeme… Mujo ode do hipnotizera i kad se vratio, uzme Fatu u naručje i odnese je u spavaću sobu, i tek što ju je stavio na krevet, kaže joj: – Samo da skoknem do kupat’la, odma’ ću ja….. Ode on u kupatilo, izađe za dva minuta i uzbudi Fatu k’o nikad u životu. Ona sva ustreptala od zadovoljstva, pita ga bojažljivo: – Mujo, bolan, more li još jednom? – Samo na tren da odem u kupat’lo…..Sad ću ja… Nema Muje nazad ni posle pet min. Fata krene da ga špijunira,pa proviri kroz vrata, a Mujo se gleda u ogledalu i ponavlja: – To nije moja Fata, to nije moja Fata…..

Dolazi Mujo pijan -ko zemlja.. Na vratima ga dočeka ljuta Fata. – Gdje si ti do sada 7 sati je ujutru?? – Pa Fato bona, bilo momačko veče kod Sulje, pa smo ja i jaran Haso malo otišli…– Jah eto, mora da si uhvatio neku pa si je cijelu noć, aaa!?! Mujo, pijan, jedva gleda pa joj kaže: – Ma jok, šta ti je? Odakle ti to? – Jaaoo, nemoj molim te da me farbaš, k’o da JA nikad nisam bila na momačkoj večeri…

 

Fata i Mujo u krevetu. Mujo počne milovati Fatu po grudima i kaže: -Kad bi ove sise mogle nositi mlijeko, ne bi nam uopšte trebale krave. Zatim joj počne milovati zadnjicu i kaže: -Kad bi ova guza mogla nositi jaja, ne bi nam trebale kokoške. Fata već ljuta kaže mu: -Da ovaj tvoj može stajati pravo, ne bi nam uopšte bio potreban tvoj prijatelj Haso.

Sjede otac i sin i pita otac svog sina alkoholicara: -Kad bi stavio kantu vode i kantu rakije ispred konja, šta bi konj popio? -Pa vodu, odgovori mu sin Otac: – A sad mi kaži zasto? Sin mu ležerno kaže: – Pa zato što je KONJ !!!

 

Razgovaraju u kafani Mujo, Haso i Suljo o tome što će napraviti sa svojim ženama za vrijeme godišnjih odmora. Haso se odmah pohvali: – Ja sam svojoj Mersihi uplatio sedam dana u Termama Ilidža! Suljo se nasmije i kaže: – E, ja ću svoju Habibu poslati na deset dana u toplice u Fojnici! Mujo ih gleda, tužno zavrti glavom i kaže: – Eh, ja nemam para, ja ću se morati sam sek*ati s Fatom!