Napravljeno je 5 slučajnih razlika, pronađite ih!!

Na vratima neba stoji jedan jako ljut čovjek i urla:– Tko je tu lud?! Ja imam 35 godina, ne pijem, ne pušim i umjesto da se probudim u svom krevetu ja sam tu? Sveti Petar slegne ramenima: – Mi ne griješimo, al’ ajde, kad se toliko dereš, provjerit ću. Ode Sveti Petar u kancelariju i vrati se za par minuta: – Ti si Lalo automehaničar? Lala klimne glavom, a Sveti Petar odgovori: – E, onda si umro od starosti … Lala ljutito odvrati: – Šta pričaš, pa ja imam samo 35 godina. Sveti Petar opet slegne ramenima: – Hja, mi smo zbrojili sve tvoje radne sate koje si naplatio i ispalo je da si 135 godina star!

Dolazi Mujo ranije kući sa posla, ulazi u spavaću sobu,kad tamo Fata leži na krevetu, sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: – „Fato, šta ti je, što dišeš tako teško?“ Fata jedva promumla: – „Infarkt, Mujo, čini mi se da je infarkt!“ Mujo se unezveri, rastrči po sobi i dograbi telefon da nazove Hitnu, kad u sobu uleti mali Mujica i kaže: – „Babo, babo, eno neki čovek u ormaru!“ Mujo otvori ormar, a u njemu Haso, potpuno go. Mujo ga ošine ljutitim pogledom i izdere se na njega: – „Haso, bolan, budaletino jedna, Fata dobila infarkt, a ti se tu zezaš, igraš se žmurke s detetom!“

Plavuša se na poslu posvađala sa šefom koji je bio bijesan zbog još jedne gluposti koju je napravila, pa joj u afektu kaže: -Ne znam šta da ti kažem, ti definitivno imaš mozak među nogama!!. Drugi dan plavuše nema na poslu i javi se negdje oko pauze telefonom: -Šefe, ne mogu danas doći na posao!! Šef će ljutito: -Da, a šta ti je!!? -Dobila se izljev krvi u mozak.