Napravili smo odabir: Ovo je 20 najboljih G0L0*UZIH djevojaka sa Balkana za 2018.!

Napravili smo sjajan odabrir 20 najboljih Balkanskih djevojaka sa najljepšom pozadinom u 2018. godini.

Sviđa li vam se odabir?

                                

Imate li nekog kandidata? IZVOR 24h.ba

 

Muškarci vole dobre guze, a psiholozi tvrde da je ta privlačnost primalna, preciznije, da ih obožavaju zato što ukazuju na plodnost žene. No, postoje i brojni drugi razlozi… Ženske stražnjice. Muškarci, kao da su opsjednuti njima, a ta fiksacije, čini se, samo raste. Zahvaljujući brojnim zvijezdama poput Jennifer Lopez i Shakire, pop kultura ih slavi i uzdiže na pijedestal. Muškarci vole dobre guze, a psiholozi tvrde da je ta privlačnost primalna, preciznije, da ih obožavaju zato što ukazuju na plodnost žene, jednako kao tanak struk, bokovi i grudi. No, postoje i brojni drugi razlozi zbog kojih je čvrsta stražnjica skinula grudi s ‘trona’.

Zabranjeno voće- Muškarci znaju da im pristup nije (uvijek) omogućen te samim time guza postaje još privlačnija. Ima istine u onoj staroj ‘zabranjeno voće je najslađe’ – To je tabu. Nije nam dozvoljeno ići tamo. A kad pričamo o seksu, postoji nešto životinjsko i prljavo o tome da se uspnemo na ženu odozada – rekao je Eric Garrison, stručnjak za seks.  O ovome možemo misliti svašta, ali jedna stvar je jasna – frajeri vole svoje cure uštipnuti i malo pljesnuti po stražnjici. I to ne samo u spavaćoj sobi. Oni to rade dok se šetate po gradu, dok čekate u redu na blagajni, u pošti… Što je tako zabavno u štipkanju stražnjice? Nemamo pojma. Frajeri valjda bolje znaju…

Mrdanje guzom gotovo je u svakom spotu, a mnoge pjesme se vrte upravo oko ovog dijela tijela. I kako onda ne biti opsjednut 🙂 Strane i domaće pjevačice (a jedna je, složit ćete se – Lidija Bačić :)) ponosno pokazuju svoje utegnute guze, a neke su je čak, poput J. Lo i osigurale. I to na 27 milijuna dolara. Društvene mreže pune su čvrstih guza, fotografija iz teretana, magičnih čučnjeva… I kako ih onda ne voljeti?

Ozbiljno, kad vidite ženu s čvrstom stražnjicom, instinktivno pomislite kako je fit i zdrava. I ovo je sa ženskog gledišta. Iz perspektive muškarca, to je ista stvar, ali samo intenzivnije. Oni ženu s lijepom guzom vide kao nekog tko se brine o sebi, vježba i pokušava ostati u što boljoj formi. Već je zamišljaju kako, u kratkim  hlačicama, radi čučnjeve u teretani… A u stvarnosti ona vježba u širokoj trenirci… No, to sad nije bitno. Mašta radi svašta… Jedna je studija pokazala da muškarci zaista imaju neku vrstu ovisnosti kada su u pitanju ženske guze. Kada muškarac vide djevojku s velikom stražnjicom, aktivira im se isto područje mozga koje je aktivira droga ili alkohol.