Napravila sam nešto najgore što se može napraviti!!! :(

Prevarila sam muža koji me je mnogo voli i koji je prema meni dobar sa jednim narkomanom…

kome su samo droga pare i se*s bitni. Iako mrzim samu sebe zbog toga opet sam ponovila i uvek se ispočetka kajem zbog toga, shvatila sam da ne vredi da se kajem. Juče sam bila napa*ena i kad sam ga pozvala samo radi se*sa tražio mi pare na zajam, nisam imala izbora pa sam ukrala od supruga 100 evra da bi udovoljila mome “ljubavniku”, prvi put sam platila se** i osećam se ugroženo kad sam došla do te tačke da plaćam za se**, on me uhvatio na zub i počeo da me novčano cedi. Moraću ubrzo sve ovo da prekinem dok još mogu.-Videoteka-

 

 

Počeo da radi jedan lik pre par godina kod nas u firmi. Ne može da se kaže da je ružan ali nije ni lepotan. Prosečan tip sa malo pivskog stomaka. Nije prošlo dugo a svaka slobodna koleginica a i poneka zauzeta, počeše da ga jure. Ne on njih, već one njega. Čak je uhvaćen par puta na delu u zanosu se*sa. Sve vreme mi nije jasno, šta one vide na njemu? Nije baš grubijan pa da bude to je, ni romantičan, ovim lošima možda i oprosti, dobrim ribama ne. Onda sam ukapirao. Uđem ja jednom u wc, kad on tu. Kreće da komentariše kako su mogli da postave malo niže pisoare, mora da pazi da se ne zapiša. Morao sam da pogledam. Ako udari nekog sa onim čudom, ima da ga ubije na licu mesta. Posle neka mi neka kaže da veličina nije bitna….

Prevarila sam decka. Imam 17, on 19. On ide na faks 100 km daleko od mene, taj vikend je bio kod kuce a ja sam izasla van s prijateljicama i otisle smo u klub u kojem je bio moj bivsi. Zvao me van da pricamo nesto i ja sam otisla i malo smo se udaljili i poceli se ljubiti..vec godinu dana se pitam kako je sve moglo zavrsiti s njim da smo oboje bili spremni na jos malo truda, a sad ga ne zelim vise ni pogledati, ne zelim nista s njim. Nije kriv, ja sam kriva sta sam lazljiva, nevjerna i prevetljiva kuja i zao mi je sta se tako ponasam em prema njemu em prema sadasnjem decku. Sadasnji decko ni ne zna da se to dogodilo, ne znam hoce li ikad saznati, ne znam kad cu uspjet skupit hrabrosti da mu kazem..on tvrdi vec 3 tjedna da sam hladna prema njemu, a sve ovo desilo se prije 2 dana. Imamo probleme u vezi i imam osjecaj da nije bio spreman i da me ne postuje, vec skoro godinu dana. Grozna sam osoba, ne mogu se pogledati, ne odobravam sto sam napravila i zalit cu vjerojatno zauvijek.

Dogovorila sam se sa drustvom da idemo na vikendicu za prvi maj, podrazumeva se to da ce piti alkohol i se*sa a s obzirom da neki od njih vec puse cigarete su neizbezne. Dan pre prvog maja mi drugarica koja je odustala od toga da dodje i bude sa nama govori da ce neko od njih doneti i travu. Uzmite u obzir da ih vecina ima po 15 pa cak i manje godina u ponoc kada smo popili vecu kolicinu alkohola drugar koji poneo travu okupio nas oko satora i redosled duvanja krenuo od njega, posto sam bila pod dozi alkohola resila sam da duvam i ja posle toga nisam znala za sebe smuvala sam se sa nebitnim likom i sa njim zavrsila u krevet. Kada sam se osvestila od trave i alkohola nisam mogla da isplačem to šta sam uradila. Da kazem nekome ili da ipak precutim?