Namjerno mi je napravio dijete: Kebina ljubavnica razvezala jezik!

Ljiljana Jevremović koja sa pjevačem Draganom Kojićem Kebom ima vanbračnu kćerku Inu, sada se prisjetila svog odnosa sa folkerom i ispričala nepoznate detalje iz života.

Ljiljana je rekla da njhova kćerka Ina ne želi nikakav kontakt sa svojim ocem jer je gledala kako njena majka pati godinama, ali i kako je on sam svoje dijete odbacio.

– Ina nije željela da promijeni prezime u Kojić i kada je mogla, zbog revolta. On je Inu godinama ignorisao, a kada nekoga ignorišete, vi ignorišete život,

to je kao u.istvo – ispričala je ona.

Jevremovićeva se prisjetila kakav je bio Keba, kao i da je pazio na njene troškove, te joj je zamjerao i da ne vodi računa o potrošnji struje.

– On je mene tjerao u mom stanu da gasim sijalice i štedim struju, a ja sam sve sama plaćala. Više je živio kod mene, nego kod kuće. Ne znam kako se pravdao ženi.

Ljiljana je zatim riješila da u programu uživo objasni, kako je rekla, na koji način je on nju “uhvatio”.

– Situacija se dešava u mom stanu kada su mi plodni dani… Donosim k.ndome, on ih baca kroz terasu i namjerno mi pravi dijete. Ja tačno znam da sam zatrudnila tada.

On je meni govorio da on meni želi da napravi dijete još prije nego što smo se poljubili – otkrila je ona u “Novom Jutru”.