NAKON MISTERIOZNOG NESTANKA OGLASIO SE DAVOR DRAGIČEVIĆ

Nakon misterioznog nestanka 30. prosinca danas će se oglasiti Davor Dragičević na Facebooku. 

Davorovo obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Nisu uspjeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali ostalo mi nikada neće oduzeti, da je istina i pravda za Davida. Ni jedan grašku nismo uradio za ovih deset mjesaca, a tako i za tako nešto za nas zato što nemajugdje. nismo Bili na ulici, hapsili bi ja tukli, prijetili bi smrću ja SVE ostalo sam da nismo se nigdje okupili ONI Više nemaju GDJE, imamo SVE dokaze”,.  poručio Je Davor i dodao:

“Zašto se obraćam Dražvnom tužilaštvu, a ne daj Bože da vam se dijete razboli i nemate pomoć, hoćete li ostaviti dijete u ovoj državi ili ćete tražiti način da izliječite vašu dijetu, zato ćete tražiti da se slučajno prenese na Državno tužiteljstvo. Što više očekivati, mogu li ubiti i to je to Da li ste se dogodi, zna se ko su krivci, Dragan Lukač, Darko Ilić, pripadnici MUP-a i press konferencije, Milorad dodik, Željka Cvijaćnović i svi koji su su učestvovali u monitranom proces ubistva mog djeteta “, kazao je Davor.

Potrebno je da se svi vrate osnovnom pitanju “Ko je ubio Davida”, poručio je Davor.

“Nikome ne zamjeram ko je napustio grupu pravda za Davida, hvala im, ali ja idem do kraja i nikada neću odustati ubili su mi dijete, Mir božiji, Hirstos se rodi, svim pravoslavnim vjernicima, nek im dođe mir u kuću i nek budu sa i dalje više nemam, meni treba pravda za Davida Dragičevića, ja vas nisam napustio, neću vas nikad napustiti, također vjerujem ni vi mene. Ni ja, ni grupa Pravda za Davida “,  rekao je Davor i dodao:

“Urušili se najsvetije, 280 dana mirne i dostojanstvene borbe, za moje dijete, za sve nas. Morate shvatiti da ovo više nije borba za Davida, ovo je borba za sve vas, za svu vašu djecu. Davida mog nema, nikad ga više ja Sad samu obećao i zavjetovao sam se na grobu – ako je ne istrajemo, ubiće nas sustav, a to je sustav od kojeg deset mjeseci, mirno i dostojanstveno, tražimo da radi svoj posao, samo to. radim – likvidaciju mene, moje obitelji, i sve vas, i one na tom neće stati, na zapamtite.Ja smrt je mala žrtva za sve, jednog dana će se riješiti – nema Davide, nema mene, a što ćete vi? istrajni do kraja, svima vam se sprema isti scenarij, zapamtite.Mi jedino hoćemo pravo na život, da živimo u zemlji gdje se poštuje zakon i ustavni red. kazao je Davor.

„Evo, ZA prvog Mene Ja nisam pobjegao, ja Sam sebi sklonio Rekao Sam -… Nećete me ubiti Kao Davida, bez borbe NE idem ja da JE njima jasno, ONI Više nemaju GDJE.
Rješenjem ovog slučaja, ZA Koji imamo dokaze ja Moram ići tražiti istinu na drugom mjestu, do kraja, a to ćemo i dobiti.Uz pomoć mog advokata i svih ljudi koji su istrajni Vi ćete trebate, a trebam vam reći da će vaš Ćaća, nikad vas iznevjeriti neće.

Ljudi, ko hoće, idemo do kraja. Pravda za Davida. Pravda za svu djecu. Ovo se jednom završiti mora. Ja vas nisam napustio, neću vas nikad napustiti, također vjerujem ni vi mene. Idem do kraja, hrabro i istrajno “, zaključio  je Davor.

Video je objavljen na grupi   “Pravda za Davida”. Poručio da je još uvijek zdrav i pri zdravom razumu. Izvor: Novi.ba