Nakon 50 kilometara sjetio se da je zaboravio trudnu ženu na odmaralištu

JEDNA mlada obitelj koja se vozila autocestom od Gornje Bavarske do Sjeverne Rajne-Vestfalije tijekom noći sa subote na nedjelju neće zaboraviti tu vožnju.

Naime, vozač automobila, njegova trudna žena i njihovo 11-mjesečno dijete zaustavili su se na odmorištu neposredno prije izlaska iz Pommersfeldena.

No, nažalost, putovanje se nastavilo bez trudne 28-godišnjakinje, piše Fenix magazin.

Trudnica je htjela pričekati muža u autu sa svojim djetetom dok je on otišao do toaleta, ali onda je i ona spontano odlučila otići do toaleta.

Čini se da muškarac to nije primijetio nakon povratka u automobil i započeo je vožnju bez svoje trudne drage. Vjerojatno joj ništa nije bilo jasno kad je došla na parkiralište,

a automobil i obitelj nije mogla pronaći. Bez jakne i bez mobitela, obratila se ljudima u blizini, a oni su pozvali policiju.

 

Vozač je tek nakon 50 kilometara shvatio da je njegova supruga još uvijek na odmorištu, prije nego što se odmah okrenuo i krenuo prema njoj. Policija je trudnicu odvezla prema muškarcu u policijskom automobilu.

Srećom, nakon nekog vremena obitelj se pronašla negdje na autocesti A3. Policija mu je uspjela vratiti suprugu, ali grižnja savjesti vjerojatno će još neko vrijeme progoniti oca.