Najveći ljubavnik preminuo na radnom mjestu!!

Zvali su ga “Romeo iz Riminija”, a laskavu titulu najboljeg i najvećeg talijanskog ljubavnika osigurao si je već sredinom ’80-ih – on je Maurizio Zanfanti, a njegova iznenadna smrt u dobi od 63 godine mnoge žene diljem Europe, ali i svijeta, doslovce je zavila u crno.

Fatalni zavodnik preminuo je u utorak navečer u svome domu, i to dok se seksao s 23-godišnjom turistkinjom iz istočne Europe, objavio je Daily Mail. Usred odnosa dobio je srčani udar i umro na licu mjesta. Šokirana mlada dama, koja je s njim bila u krevetu, odmah je pozvala hitnu pomoć, ali Zanfantiju, nažalost, nije bilo spasa. Talijanski mediji pišu kako je njihov ultimativni Playboy “s ovoga svijeta otišao baš onako kako je i živio”.

Pokojni “Casanova” hvalio se kako je spavao s više od 6000 žena, a sve je počelo davnih 1970-ih kad je dobio posao promotera u jednom noćnom klubu na talijanskoj obali. Maurizio je tad imao svega 17 godina, ali ljepši spol jednostavno mu nije mogao odoljeti.

– U samo jednoj dobroj ljetnoj sezoni znao sam spavati s 200-tinjak žena – hvalio se svojedobno dugokosi Talijan, koji je posljednjih nekoliko godina zime provodio u Skandinaviji, gdje je radio za brojne turističke agencije. Šveđanke su ga toliko obožavale da su po njemu, piše Daily Mail, čak dale izraditi voštanu figuru!

Iako je još 2014. najavio kako se planira umiroviti jer ga, rekao je tad, “polako sustižu godine”, Zanfanti obećanje nije održao, a umro je radeći ono što je najviše volio.