Najbolji kada pojedeni ćevapi!! :D

Iznenada mi se ukazala prilika. Naime već godina sam slab na svastiku. Ima nešto čudno što me strašno pali….

Nije obdarena sa si*sama ali za svoje godine izgleda pravo jeb**ovno. Često sam da budem iskren maštao kako da joj priđem i da je „opalim“ Ljenškario sam a onda stiže poruka „ Jesi li kući da svratimo na kavu“ Dok sam razmišljao što da napišem sinula mi je ideja, znao sam da svemu može odoleti ali ćevapima ne može. Napisao sam kratko „može“ Dok sam ih čekao skovao sam moj pakleni plan. Kada su došli, počeo sam malo glumiti da me nešto noge bole i da bi možda bilo bolje da nešto pojedemo pa onda kava. Ustala je i krenula prema kuhinji a ja sam je zaustavio i rekao: Ja ipak mislim da bi ćevapi bili najbolji (znao sam unapred njenu reakciju).Rekla je da je super ideja ali kao odakle da uzmemo. Na brzinu sam rekao da poznajem dobru ćevabdžinicu ali nemaju dostavu i nije daleko, nekih desetak minuta. Naravno pao je dogovor da će njen muž otići i doneti nam da jedemo, a da će ona sve pripremiti za kavu.Objasnio sam mu gde se nalazi i znao sam da mu treba najmanje 20 minuta plus vreme dok čeka narudžbu. Čim je izašao svastika je otišla u kuhinju da spremi za kavu a ja sam odmah za njom ko fol da joj pokažem gde se šta nalazi. Dok je uzimala šoljice i džezvu ja sam se prislonio uz nju ko fol da uzmem šećer ali već mi se bio „digao“ čim sam se prislionio uz nju.Njena reakcija je bila nikakva i naravno meni signal da idem dalje. Blago sam je milovao po gu*i i video sam da je polako prihvatala moje milovanje. Otkopčao sam joj ispod maice grudnjak i lagano počeo da masiram si**ce a ona je tiho rekla“ je*o te pa šta si ovolike godine čekao“ Znao sam da mi vreme ide pa sam joj i suknju otkopčao, lagano svukao gaćice i počeo da joj milujem guzu a desnu ruku sam polako spustio u međunožje. Brzo smo prešli u dnevni boravak i odmah sam je počeo oralno da zadovoljavam. Počela se tresti, naglo ustala, oborila me na leđa i počela da ona mene zadovoljava. Osećao sam da ću eksplodirati a onda je naglo sela i počela da se njiše…. Ne znam koliko je trajalo ali znam da smo oboje svršili zajedno i ostali tako nekih minut dva a onda sam je okrenuo i počeo da je**em s gu*a.  Čuo sam samo kada je rekla „požuri biće još prilika“ Nabijao sam je brzo i nije mi trebalo dugo da svršim. Otišla je na brzinu u kupatilo i samo što sam ja ušao čuo sam zvono na vratima. Stigli ćevapi…. Najbolji ćevapi koje sam ikada pojeo…… Ispovesti-

 

Zamolila sam drugara da mi nabaci njegovog drugara…. U klubu dok sam bila sa svojom drugaricom i nekoliko drugara zamolila sam jednog drugara da kaze drugom da hocu sa njim da vodim ljubav nakon izlaska on mu je to preneo i nakon izlaska otisli smo u stan kod naseg drugara cim smo usli odmah smo se poskidali i krenuli da vodimo ljubav samo imali smo jedan manji problem taj decko ima malo veci a moja maca je jako plitka jedva pola stane unutra ali bez obzira razvalio me a na kraju zavrsio mi po licu i telu.

Bilo je to proslog leta kada sam se upoznao sa maminom preijateljicom kada je dolazila kod nas. Odmah sam je dodao na fb i zapratio na instagram. Posle dugog dopisivanja dogovrili smo se da izadjemo i da se malo bolje upoznamo. Ona se zvala Marijana. Meni je bila zelja da probam na nekom javnom mestu, dok je i njena to bila fantazija. Bila je jako zgodna devojka sa velikim gru*ima (pune ruke posla). Posle dugog ljubljenja pocela je da me vata, gde je vec bilo tesno, polako mi je otkopcala farmerice i pocela da ga mazi. Dok smo se ljubili ja sam joj zavukao ruku ispod majce i mazio njene prelepe grudi… Onda sam je uhvatio za kuk i stavio u krilo ona je razmakla svoje gacice koje su bile mokre od njene vlazne mace. Ona se lagano nabila na njega i mesala sto me je dovodilo do ludila. Onda sam je dohvatio za g**u i mazio je i poceo je jako nabijati na moj nabrekli  gde je ona pocela jako uzdisati….ali ja sam joj skrenuo paznju da smo u parku gde je ona pokusala sebe da utisa ali bezuspesno……sva sreca pa nije bilo toliko ljudi u parku. Nabijao sam je tako jako da sam osecao da su moja j**a milovala po g**i.  To je bio njen vrhunac gde je sv**ila i pocela da se trese…. Super nam je bilo….ostavrili smo nase fantazije, sto nam je bio i cilj.

Imam dugogodisnju vezu i svog decka ne smatram deckom vec mi samo pruza finansisku pordrsku, sto se tice mog se*sualnog zivota bukvalno da se nahvatala paucina tamo dole dok nije dosao moj rodjak iz Nemačke. Prosle nedelje dosao moj rodjak iz nemacke i bili smo pozvani familijarno da dodjemo na rucak, posto je to bio poseban dogadjaj u mom zivotu resila sam da se ogresim sa rodjakom, obukla sam minic do*icnjaka, i za vreme rucka cesto sam ustajala sa stola da bi rodjak primetio moje neizivljeno telo… u jednom trenutku nasli smo se u WC-u,  nisam zakljucala vrata pa je iznenada upao, ja sam bila sa spustenim gacicama i odmah sam ustala da zatvorim vrata, posto je video veci deo mog tela trazila sam da se skine go da bi bili izjednaceni kada se skinuo go ja sam se okrenula i terala sam ga da me cepa otpozadi. Imao je veliku patku pa je morao da me drzi rukom za ustima da ne bi cela familija cula da gresimo u WC-u.