Nada Topčagić nakon Ibrinog nastupa u Sanremu

Zlatan Ibrahimović  pojavio se na San Remu i još jednom je sve oduševio, čak i na našim prostorima.

Slavni fudbaler izašao je na scenu čuvenog muzičkog festivala i to uz taktove pjesme “Jutro je”, koju izvodi Nada Topčagić.

Očigledno su talijanski ispratili njegov nedavni performans kada je upravo uz tu pjesmu slavio pobjedu Milana u svom stanu ili je sam Zlatan tražio da izađe upravo uz veliki hit na ovim prostorima.

Nada Topčagić nakon Ibrinog nastupa u Sanremu: To je kruna moje karijere

Šta da vam kažem, presretna sam.

Poznata pjevačica narodne muzike Nada Topčagić cijele noći nije mogla spavati od sreće, nakon što je Zlatan Ibrahimović na muzičkom festivalu u

Sanremu otpjevao njenu pjesmu  “Jutro je” .

– Šta da vam kažem, presretna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu je

nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživio – ushićeno je rekla Nada za “Kurir” i dodaje da je imala priliku da  upozna Ibrahimovića .

– Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam vidio, nismo u kontaktu.

Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi su ovo krune moje karijere – zaključila je Topčagićeva.

“Zbog Zlatana Ibrahimovića ću ići i u džamiju i u crkvu da se molim, ovo mi je kruna karijere”