Na sahrani sam upoznao lepu i mladu devojku….

Otišao sam na sahranu jednog prijatelja svi su tužni bili a ja sam počeo da tešim jednu devojku koju nisam …

ni poznavao, ona je naslonila glavu na moje rame zagrlio sam je i mazio po ramenu i ledjima i primetio sam da je počela da se uvija čak je i ona mene uhvatila oko struka. Kada se sve završilo krenuli smo u koloni a ta devojka se nije odvajala od mene, upitao sam je da li joj je potreban prevoz prihvatila je i rekla mi da se zaustavimo napo jedno piće, a ja sam predložio da odemo kod mene kući da popijemo nešto i da se smirimo malo. Prihvatila je poziv uputili smo se kod mene i već dok sam vozio ona me dodirivala po mom intimnom delu.  Čim smo zakoračili na prag mog stana počela je da me skida i bacila se na krevet.  rekao sam joj da legne pored mene s’boka jer obožavam tu pozu lezeći odpozadi prosto sam uživao u njenom prelepom telu i uskoj pi***ci.  Nisam mogao da joj odolim sela je na mene posle, uživao sam i prelepim grudima dugo dugo smo se valjali i uživali na krevetu, a onda smo popili po jedan wiski ispušili po cigaretu i ona je otišla. Od tada nikada je više nisam video.- Videoteka-

 

Zovem se Jovana prijateljice me zovu Joka i imam 40 godina. Do prije dvije godine u s*xu nisam bas ni uzivala. Ja i suprug smo se je*ali mozda dva puta sedmicno.Nisam ni znala sta me na*aljuje sve dok u firmi nisam bila prebacena na novo radno mjesto. Sef je bio vrlo strog i ja sam mislila da cu cak dobiti otkaz ali mi se svijedno svidjala njegova arogancija i vul*arnost u razgovorima samnom i mojim radnim kolegicama. Pocela sam ga zamisljati kakav je u krevetu i samu sebe iznenadjivala. Stari vuk je to primjetio te je jedno popodne trazio da ostanem duze. Kada su svi otisli pozvao me je i samo rekao da ce me je*ati od sutra pa dok on to bude zelio, te da od sutra dolazim na posao iskljucivo u suknji i bez ga*ica. Ja sam stajala hipnotisana a on se smjesio i rekao mi:”hajde dr*ljice sad napolje!” Sutradan bez razmisljanja sam otisla na posao bez ga*ica ,bila sam n**aljena do ludila a nisam ni bila sigurna da ce biti istine u njegovim rijecima.

Medjutim cim je dosao pozvao me je kod sebe i rekao da dignem suknju sto sam i uradila.”Poslusala si me.Tako treba jer ja naredjujem. Je li tako ?”Ja sam samo klimnula glavom i pošla da spustim suknju na sta je on rekao:”jesam li rekao da spustas suknju”? Digla sam je ponovo a on je prisao i bez ikakvog uvoda rasirio moje butine i ugurao mi prst u pi*ku koja ga je pohotno progutala.Izvadio je prst i naredio mi da kleknem,otkopcao je slic i rekao :”Hajde vadi ga i pu*i ku*vo!”Sto sam i uradila.Onako mlohavog sam ga stavila u usta a ku**ina je pocela da raste.U minuti je na*rekao da mi je dosao do krajnika. Poceo je da me je*e u usta ,glava mi je pulsirala. Onda ga je izvadio,podigao me,okrenuo i jednu moju nogu stavio na stolicu te me poceo je**ti.

Razvaljivao mi je pi*ku,zestoko ulazeci i izlazeci iz mene.Poceo je stavljati njezno prst u c*ar(valjda je osjetio da mi je to prvi put).Obe rupe su bile zacepljene.Tresla sam se a on je poceo svr**vati. Sve je istresao u mene. Kad je zavrsio rekao je :”Nisi losa ali ces nauciti. Bitno je da me slusas. Ja cu te je**ti kad ja to hocu. Nemoj da bi ti palo na pamet da me ti pitas kad cemo se je**ti ili nesto slicno. A sad idi operi se i pocni platu zaradjivati!” Spoznala sam da me ta njegova dominacija uzbudjuje i pocela sam sebe upoznavati. Znam da su u firmi svi primjetili ali vjerovali ili ne mene bas nije to interesovalo. Evo i nakon dvije godine svaki put kad zeli da me jebe ja ga slusam i sve vise zelim. A da,s muzem se sad je*em sedmicno jednom.