Na kraju je ipak sve bilo dobro za oboje, naučili smo lekciju

Se*s obožavam. Ali zaista obožavam samo razmisljam kako ulazi u mene. A kada smo muž i ja tek počeli da se …zabavljamo, postalo je jasno da nam sek*ualni porivi nisu isti. Koliko god on voleo se*s, nije mu bio potreban u meri kao meni. Ali bila sam zaljubljena do ušiju u njega i ubeđivala sam sebe da to nije važno. Tri godine nakon venčanja, počelo je da me svrbi. I imala sam afericu van braka. Bila je to umetnica koju sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Namerno sam izabrala da muža varam sa ženom, misleći da to nije tako strašno kao kad bih spavala sa muškarcem. Ona nije bila prva žena sa kojom sam spavala. Mužu sam odmah priznala da sam biseksualna, na šta mi je on rekao da mu nije važno sa kim sam bila pre njega, ali da mu je jako važno da sada, kada sam sa njim, budem samo sa njim. Moja afera sa umetnicom se završila baš loše. Ona je takođe udata, i jedne večeri je priznala mužu da se viđa sa mnom, misleći da će ga to na*aliti. Bio je van sebe od besa i pretio je da će sve reći mom mužu. Tad mi je bilo jasno da moram da ga preduhitrim i sama mu kažem. Plašila sam se da će mi to uništiti brak i pitala se da li uopšte mogu da ostanem u tom braku gde mi samo muž nije dovoljan. Probala sam ja već nekoliko puta da začinim stvari, ali nikada nisam bila sasvim zadovoljna. To me je dugo mučilo, a onda sam shvatila da je za mog muža seks još jedan dokaz ljubavi i poštovanja. Nije mogao da zamisli da sa ženom koju voli i poštuje radi prljavštine za kojima sam ja žudela u krevetu.

Bio je užasnut kada sam mu priznala svoju aferu, ali mi je nevoljno oprostio. Nije hteo da ikada razgovaramo o tome, i tako smo mesecima posle prevare i dalje bili u zategnutim odnosima. Jednog dana, pričali smo o mojoj dugogodišnjoj prijateljici sa kojom sam se u tom periodu intenzivno družila. – Jesi ikada pomislio na seks sa njom? – pitala sam ga. Odgovorio je odrečno, ali kasnije je priznao da jeste. – Dobro, jesam, ali… – rekao je i nije dovršio misao. Insistirala sam da je dovrši. – Za početak, ona nikada ne bi spavala sa mnom. 10 godina je mlađa. A drugo, ja ne želim nikog osim tebe. Mislim, ne treba mi niko osim tebe – rekao mi je. Insistirala sam dalje na razgovoru, gde mi je nedvosmisleno priznao da bi spavao sa njom. Priznala sam da bih i ja to volela. I tako smo kroz zezanje počeli da planiramo trojku. A onda sam tu trojku predložila i njoj. – Jesi li sigurna da to želiš? – pitala me je. – A jesi li ti sigurna? – uzvratila sam. Rekla je da jeste sve dok sam ja uverena da mi to neće pokvariti brak. Par sati kasnije, muž se vratio sa posla. Legao je kraj mene i stavio mi ruku na desnu butinu. Njena ruka bila mi je na levoj. U jednom trenutku ruke su im se dodirnule i pogledali su se. I tad su shvatili šta se sprema.

– Umoran sam. Odoh da spavam – rekao je i krenuo. Onda se vratio da me poljubi. – A ja? – pitala je ona. Muž me je pogledao, pa je onda poljubio i trajalo je dugo. Dale smo mu malo vremena pa smo obe krenule kod njega u krevet i dalje se sve odvijalo svojim tokom. Bilo je neverovatno dok sam ih posmatrala. Bilo je se**i ali i nekako slatko. Oboje su neverovatno uživali, a ja sam ga posmatrala prosto kao ljudsko biće, ne kao mog muža ili oca moje ćerke. Prosto, kao muškarca, kao se**ualno biće. A ona je uspela da ga nauči i kako da mi nađe G tačku. I usred svega toga muž me je pogledao i najiskrenije promucao da me voli. Ta naša trojka nastavljala se u narednih šest meseci. Nekada su samo ona i on vodili ljubav, nekad samo ona i ja a nekada svi zajedno. I naravno, on i ja smo vodili ljubav sami. Trojka se polako gasila, i polako sasvim prestala a moj brak se sasvim promenio. Naučili smo da jedno drugom damo slobodu i prostor i istovremeno nas spojilo jače nego bilo šta. Shvatili smo da u braku nema posedovanja druge osobe, ali smo i shvatili da smo mi pravi jedno za drugo.-Videoteka-

 

Osećam se kao pregaženi mrav! Spremio sam bombonjeru punu prezervativa za staru prijateljicu. Pozvala me nakon toliko godina da se vidimo. Bili smo jako dobri prijatelji, iako sam ja želeo nešto više. Ipak nikad joj nisam rekao, a ne mogu sebe toliko ni kriviti ipak smo bili klinci. U međuvremenu se odselila sa porodicom. I sada kada se vratila, doduše samo privremeno, odlučim da pokušam. Kupim ogroman buket cveća, a sestra mi je izabrala bombonjeru, njoj to bolje ide i nisam imao puno vremena. I tako nalickan odem kod nje u dogovoreno vreme. Ona otvara vrata, anđeo, još je lepša nego što je bila. A onda primećujem burmu na ruci, i visokog muškarca kako ustaje sa kauča da se pozdravi sa mnom. Onda se setih da je u toku razgovora pominjala muža, a ja sam bio toliko uzbuđen da je pola nisam čuo a ni razumeo. Tu se već preznojavam, mislim ja sam došao da je ljubim i volim, to mi je bilo u planu, a tu sedi njen muž. Na kraju, kao da me je neki đavo naterao, ja kažem da otvorimo bombonjeru pošto je kolač tek ispekla i dok se ohladi. Otvara ona bombonjeru, kad unutra, hrpa kondoma…

Pozajmila sam novac od žene svog ljubavnika za abortus. Zaista sam ga volela kroz kombinaciju, sve sam presekla kada sam ostala trudna sa njim. Obećao da će paziti ali ispostavilo se da nije. Kada sam mu saopštila da sam trudna bio je srećan rekao da će se razvesti na to dobio je šamarčinu, nisam htela ništa više od kombinacije ali on ne želi samo avanturu. Saznala sam da sa ženom ne spava od početka naše kombinacije, od njegove žene slušam laži i priče kako dobro funkcionišu u krevetu, braku… kome da verujem? Planiram da se udaljim od njega apsolutno.

 

Preselo mu sto me video…. Pomisljala sam da me decko vara ali nikada nisam bila sigurna u to inace zivimo odvojeno ja sam u drugom gradu cak sam i dosta prica cula o njemu kako su uvek puno devojaka oko njega pa sam morala da se uverim u to da budem sigurna u te price pojavila sam se iznenada kod njega u stan jer sam imala kljuc i cekala sam ga unutar kada sam cula da ulazi i jedan zenski glas sa njim sakrila sam se u ormar i posmatrala sta ce da urade videla sam da su poceli da se skidaju pa sam morala da ih prekinem nisam zelela da nastave.